Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Richtlijnen voor het gebruik van Privacy en berichten

Op de pagina Privacy en berichten in Ad Manager, AdMob en AdSense kunt u privacykeuzes beheren, inkomsten genereren met uw content en met gebruikers communiceren om toestemming te krijgen.

De Google-oplossingen voor toestemmingsbeheer nemen deel aan het Transparency and Consent Framework van IAB Europe en voldoen aan de specificaties en beleidsregels daarvan (de 'IAB-vereisten'). Google heeft identificatienummer 300 toegewezen gekregen voor dit platform om toestemming te beheren en wordt vermeld als 'Google LLC'.

Houd rekening met de volgende richtlijnen als u de functies van Privacy en berichten gebruikt in Ad Manager, AdMob en AdSense.

Privacy en berichten op een verantwoorde manier gebruiken

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle gebruikersberichten die zijn gekoppeld aan toestemming krijgen voor het gebruik van persoonsgegevens, waaronder elke standaardtaal die wordt geleverd door Ad Manager, AdMob en AdSense, voldoen aan uw wettelijke vereisten. Het is ook uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw gebruik van berichten in Ad Manager, AdMob en AdSense voldoet aan de IAB-vereisten. Als uw berichten en/of configuratie niet voldoen aan de IAB-vereisten, kunnen we uw berichten niet meer laten zien aan gebruikers in de EER en het Verenigd Koninkrijk.

Privacy van gebruikers respecteren

U moet de functies van Privacy en berichten gebruiken op een manier die de privacybeslissingen van gebruikers respecteert voor uw services en services die worden geleverd door leveranciers waarmee u samenwerkt.

Een link voor intrekking toevoegen

Daarnaast is het uw verantwoordelijkheid om een link op te nemen waarmee gebruikers in de EER en het Verenigd Koninkrijk eerder gegeven toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens weer kunnen intrekken (volgens de IAB-vereisten).

De link of knop moet de tekst 'Privacy- en cookie-instellingen' hebben. Technische richtlijnen voor de implementatie van deze link vindt u hier.