Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

App-extensie

Apps bevestigen waarmee u inkomsten genereert

Ter voorkoming van limieten voor advertentieweergave moet u het instelproces afronden van apps waarin volgens AdMob advertenties worden weergegeven.

Op de pagina Apps om te bevestigen kunt u een lijst bekijken met mobiele apps die inkomsten genereren met de advertentiecode van uw uitgever, maar die niet zijn toegevoegd aan uw AdMob-account.

U moet uw apps bevestigen om limieten voor advertentieweergave voor die apps te voorkomen of op te heffen. Nadat u een app hebt bevestigd, kunt u dit:

• Voorkomen dat limieten voor advertentieweergave worden bereikt
  • Op de hoogte blijven van de status van uw apps
  • Diverse gegevens bekijken, waaronder uw opbrengst en het aantal vertoningen
Opmerking: Limieten voor advertentieweergave kunnen uw opbrengst beïnvloeden.

Instructies

Bekijk de pagina Apps om te bevestigen om te zien of er apps zijn waarvoor actie is vereist:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op Alle apps.
  4. Klik op het tabblad Apps om te bevestigen.

Als u de eigenaar bent en inkomsten wilt blijven genereren met de vermelde apps, klikt u op Instelproces afronden. U kunt een nieuwe app maken, of de winkel-ID of pakketnaam toevoegen aan een bestaande app in AdMob. Alle nieuwe apps moeten worden beoordeeld en goedgekeurd in AdMob om advertenties te kunnen weergeven.

Apps waarvan u geen eigenaar bent

Als u niet de eigenaar bent van een vermelde app, klikt u op Niet mijn app. Dan worden er geen advertenties meer weergegeven in de app en wordt de app gemarkeerd als Geblokkeerd.

De blokkering van uw apps opheffen

U kunt de blokkering opheffen van een app die u eerder heeft gemarkeerd als Niet mijn app. Filter de lijst op het tabblad Apps om te bevestigen om geblokkeerde apps weer te geven en klik op Blokkeren opheffen. U krijgt de vraag om het instelproces af te ronden en om de app toe te voegen aan de lijst met apps.

Opmerking: Er worden maximaal 500 apps getoond op de pagina Apps om te bevestigen.