Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Over beveiligde signalen

Beveiligde signalen is een verwerkersfunctie die vereist is voor advertentiebronnen voor Bieden die een SDK van derden gebruiken. Als voor uw advertentiebron voor Bieden beveiligde signalen zijn vereist, moet u de Voorwaarden voor gegevensverwerking van Google Ads accepteren en accepteren dat beveiligde signalen een verwerkersfunctie is voor uw AdMob-account.

U hoeft deze voorwaarden maar één keer te accepteren in een AdMob-account. Als u nooit eerder heeft geboden, wordt u gevraagd de voorwaarden te accepteren als u een advertentiebron voor Bieden instelt waarvoor beveiligde signalen zijn vereist.

Opmerking: Als u momenteel bronnen voor Bieden gebruikt waarvoor beveiligde signalen zijn vereist, moet u de Voorwaarden voor gegevensverwerking van Google Ads vóór 31 mei 2022 accepteren. Anders stuurt AdMob geen beveiligde signalen meer voor biedingsverzoeken van op SDK's gebaseerde advertentiebronnen. Dat kan ertoe leiden dat bronnen voor Bieden niet of lager bieden op uw voorraad.

Als u de voorwaarden wilt bekijken en accepteren, logt u in op uw AdMob-account en klikt u op Voorwaarden bekijken op de waarschuwingskaart op uw homepage.

Beveiligde signalen voor niet-gepersonaliseerde advertenties

U kunt kiezen of u beveiligde signalen wilt delen met een advertentiebron voor Bieden in niet-gepersonaliseerde advertentieverzoeken.

Als u beveiligde signalen aanzet voor niet-gepersonaliseerde advertenties, worden beveiligde signalen gedeeld voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertentieverzoeken voor de geselecteerde advertentiebron voor Bieden.

Als u beveiligde signalen uitzet voor niet-gepersonaliseerde advertenties, worden beveiligde signalen alleen gedeeld via gepersonaliseerde advertentieverzoeken. Als u beveiligde signalen uitzet voor niet-gepersonaliseerde advertenties, kan dat leiden tot een lagere opbrengst uit advertentiebronnen.

De beveiligde signalen voor niet-gepersonaliseerde advertenties worden standaard automatisch aangezet voor de advertentiebronnen voor Bieden waarvoor beveiligde signalen is vereist.

Zo zet u beveiligde signalen aan voor niet-gepersonaliseerde advertenties voor een geselecteerde advertentiebron voor Bieden:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op het tabblad Bronnen voor bieden.
  4. Selecteer de advertentiebron waarvoor u de instellingen voor beveiligde signalen wilt wijzigen.
  5. Klik op het tabblad Instellingen op de schakelaar naast Beveiligde signalen om deze aan of uit te zetten.
Opmerking: Sommige advertentiebronnen voor Bieden hebben geen optie om beveiligde signalen aan te zetten (bijvoorbeeld Meta Audience Network), omdat dergelijke advertentiebronnen geen niet-gepersonaliseerde advertentieverzoeken krijgen.