Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Tietoja suojatuista signaaleista

Suojatut signaalit on kolmannen osapuolen SDK:ta käyttävien hintatarjouskumppanina toimivien mainoslähteiden edellyttämä käsittelijän ominaisuus. Jos hintatarjouskumppanina toimiva mainoslähde edellyttää suojattuja signaaleja, sinun on hyväksyttävä Google Adsin datan käsittelyä koskevat ehdot ja se, että suojatut signaalit on AdMob-tilin käsittelijän ominaisuus.

Nämä ehdot tarvitsee hyväksyä vain kerran AdMob-tilillä. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt hintatarjouksia, sinua pyydetään hyväksymään nämä ehdot, kun otat käyttöön hintatarjouskumppanina toimivan mainoslähteen, joka edellyttää suojattuja signaaleja.

Huom. Jos käytät tällä hetkellä hintatarjouskumppanina toimivia mainoslähteitä, jotka edellyttävät suojattuja signaaleja, sinun on hyväksyttävä Google Adsin datan käsittelyä koskevat ehdot 31.5.2022 mennessä. Muussa tapauksessa AdMob ei enää lähetä suojattuja signaaleja sellaisten hintatarjouspyyntöjen yhteydessä, jotka ovat peräisin SDK:hon perustuvista mainoslähteistä. Tämä voi johtaa siihen, että hintatarjouskumppanina toimivat mainoslähteet eivät enää tee mainosinventaaristasi hintatarjouksia tai hintatarjoukset ovat aiempaa alhaisempia.

Voit lukea ja hyväksyä ehdot kirjautumalla AdMob-tilillesi ja klikkaamalla etusivun varoituskortista Lue ehdot.

Suojatut signaalit personoimattomien mainosten yhteydessä

Voit valita, haluatko jakaa suojattuja signaaleja hintatarjouskumppanina toimivalle mainoslähteelle personoimattomissa mainospyynnöissä.

Jos laitat suojatut signaalit päälle personoimattomissa mainoksissa, suojatut signaalit jaetaan valitulle hintatarjouskumppanina toimivalle mainoslähteelle sekä personoiduissa että personoimattomissa mainospyynnöissä.

Jos laitat suojatut signaalit pois päältä personoimattomissa mainoksissa, suojatut signaalit jaetaan vain personoiduissa mainospyynnöissä. Suojattujen signaalien laittaminen pois päältä personoimattomissa mainoksissa voi johtaa alhaisempiin tuloihin mainoslähteistä.

Suojatut signaalit on oletuksena automaattisesti päällä personoimattomissa mainoksissa ominaisuutta edellyttäville hintatarjouskumppanina toimiville mainoslähteille.

Näin voit laittaa suojatut signaalit päälle tai pois päältä personoimattomissa mainoksissa valitulle hintatarjouskumppanina toimivalle mainoslähteelle:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Hintatarjouslähteet-välilehteä.
  4. Valitse mainoslähde, jonka suojattujen signaalien asetuksia haluat muuttaa.
  5. Laita suojatut signaalit päälle tai pois päältä Asetukset-välilehdeltä.
Huom. Suojattuja signaaleja ei voi laittaa päälle joillekin hintatarjouskumppanina toimiville mainoslähteille (esim. Meta Audience Networkille), koska kyseiset mainoslähteet eivät vastaanota personoimattomia mainospyyntöjä.