Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Om krypterede signaler

Deling af krypterede signaler er en databehandlerfunktion, som budgivningsannoncekilder, der bruger en tredjeparts-SDK, stiller krav om. Hvis din budgivningsannoncekilde stiller krav om krypterede signaler, skal du acceptere vilkårene for databehandling i Google Ads og acceptere, at krypterede signaler er en databehandlerfunktion på din AdMob-konto.

Du behøver kun at acceptere disse vilkår én gang på en AdMob-konto. Hvis du aldrig har brugt budgivning før, bliver du bedt om at acceptere vilkårene, når du konfigurerer en budgivningsannoncekilde, der stiller krav om krypterede signaler.

Bemærk! Hvis du i øjeblikket bruger budgivningskilder, som stiller krav om krypterede signaler, skal du acceptere vilkårene for databehandling i Google Ads senest den 31. maj 2022. Ellers sender AdMob ikke længere krypterede signaler i tilfælde af budanmodninger fra SDK-baserede annoncekilder, og det kan medføre, at budgivningskilder afgiver lavere bud eller slet ikke byder på din beholdning.

Du skal logge ind på din AdMob-konto og klikke på Læs vilkårene på advarselskortet på startsiden for at læse og acceptere vilkårene.

Krypterede signaler for ikke-tilpassede annoncer

Du kan vælge, om du vil dele krypterede signaler med en budgivningsannoncekilde i tilfælde af anmodninger om ikke-tilpassede annoncer.

Hvis du aktiverer krypterede signaler for ikke-tilpassede annoncer, bliver deling af krypterede signaler aktiveret for anmodninger om såvel tilpassede som ikke-tilpassede annoncer for den valgte budgivningsannoncekilde.

Hvis du deaktiverer krypterede signaler for ikke-tilpassede annoncer, bliver deling af krypterede signaler kun aktiveret for anmodninger om tilpassede annoncer. Deaktivering af krypterede signaler for ikke-tilpassede annoncer kan medføre lavere omsætning via annoncekilder.

Krypterede signaler for ikke-tilpassede annoncer er som standard aktiveret automatisk for de budgivningsannoncekilder, der stiller krav om krypterede signaler.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du krypterede signaler for ikke-tilpassede annoncer for en valgt budgivningskildekilde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Budgivningskilder.
  4. Vælg den annoncekilde, for hvilken du vil skifte indstillinger for krypterede signaler.
  5. Klik på kontakten ud for krypterede signaler på fanen Indstillinger for at slå funktionen til eller fra.
Bemærk! For nogle budgivningsannoncekilder (f.eks. Meta Audience Network) er der ikke mulighed for at aktivere krypterede signaler, da disse annoncekilder ikke modtager anmodninger om ikke-tilpassede annoncer.