Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käyttäjäroolien ja lupien muokkaaminen

Jos sinulla on järjestelmänvalvojan luvat, voit vaihtaa käyttäjän roolin ja muokata käyttäjärooleihin liittyviä lupia.

Käyttäjän roolin vaihtaminen

Voit vaihtaa käyttäjän roolin sen jälkeen, kun hän on hyväksynyt kutsun. Jos haluat vaihtaa roolin, ennen kuin käyttäjä on hyväksynyt kutsun, voit poistaa käyttäjän, jonka tilana on Odottava kutsu, ja lähettää uuden kutsun, johon valitset toisen käyttäjäroolin.

Näin voit vaihtaa käyttäjän roolin:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Click the Users tab.
  4. Etsi käyttäjän rivi ja vie hiiri roolin päälle. Klikkaa Muuta.
  5. Valitse uusi rooli avattavasta valikosta.
  6. Klikkaa Päivitä.

Käyttäjä saa ilmoituksen roolin muuttumisesta.

Sovelluksiin liittyvien pääsyoikeuksien muuttaminen

Näin voit muuttaa pääsyoikeuksia sen jälkeen, kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Click the Users tab.
  4. Klikkaa käyttäjän kohdalla olevasta Pääsyoikeudet sovelluksiin ‐sarakkeesta Muuta
  5. Valitse sovellukset, joihin haluat antaa käyttäjälle pääsyn, tai klikkaa Valitse kaikki nykyiset ja tulevat sovellukset ‐kohdan vieressä olevaa valitsinta, jos haluat antaa pääsyn kaikkiin AdMob-tilisi sovelluksiin.
  6. Klikkaa Vahvista.
Huom. Järjestelmänvalvojilla ja hallinnoijilla on automaattisesti pääsy kaikkiin sovelluksiin. Jos haluat muuttaa heidän pääsyoikeuksiaan, sinun on ensin muutettava heidän käyttäjärooliaan.

Käyttäjäroolien lupien muokkaaminen

Voit muokata omien käyttäjäroolien lupia. Luvat ratkaisevat, mitä käyttäjät voivat nähdä ja tehdä tilillä. Jos haluat muuttaa kaikkien sellaisten käyttäjien pääsyoikeuksia, joilla on tietty käyttäjärooli, voit muokata rooliin liittyviä lupia:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Click the Users tab.
  4. Valitse Hallinnoi rooleja
  5. Valitse käyttäjäroolille haluamasi luvat.
Huom. Jos muutat käyttäjärooliin liittyviä lupia, luvat muuttuvat kaikilla käyttäjillä, joilla on kyseinen rooli.