Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Usein kysyttyä käyttäjistä

Alla on vastauksia AdMob-käyttäjiä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki
Kuka voi hallinnoida käyttäjiä?
Vain järjestelmänvalvojat voivat lisätä ja poistaa käyttäjiä tai muuttaa käyttäjärooleja.
Miksi tiettyä käyttäjää ei voi lisätä?
Onko tilille lisättävien järjestelmänvalvojien tai hallinnoijien määrää rajoitettu?
Ei. Voit lisätä tilille rajoittamattoman määrän järjestelmänvalvojia tai hallinnoijia, mutta et voi yhdistää tiliäsi toiseen AdMob-tiliin.
Sain kutsun, mutta haluan kirjautua jollakin muulla Google-tilillä kuin sillä, johon sähköposti tuli.
Ota yhteyttä kutsun lähettäneeseen järjestelmänvalvojaan ja pyydä häntä lähettämään uusi kutsu osoitteeseen, jota haluat käyttää.
En halua lisätä uutta käyttäjää, mutta haluan muuttaa kirjautumistunnustani.

Voit tehdä tämän kahdella eri tavalla:

• Muokkaa Google-tiliäsi
    Voit muuttaa sähköpostiosoitetta tai kirjautumistunnusta muokkaamalla Google-tiliä, jolla käytät AdMobia. Tämä onnistuu vain, jos kyseessä ei ole Gmail-sähköpostiosoite. Muutos vaikuttaa kaikkiin palveluihin, jotka on liitetty Google-tiliisi.
  • Vaihda jokin toinen Google-tili kirjautumistiliksi
    Jos sinulla on järjestelmänvalvojan luvat, voit kutsua uuden järjestelmänvalvojan, kirjautua sisään uutena järjestelmänvalvojana ja sen jälkeen poistaa alkuperäisen Google-kirjautumistilin.
Kenelle muutoksista ilmoitetaan?
Järjestelmänvalvojat ja muutoksen kohteena oleva käyttäjä saavat sähköpostitse ilmoituksen, kun käyttäjä lisätään tai poistetaan tai kun käyttäjäroolia muutetaan.
Mitä Odottava kutsu ‐tila tarkoittaa?
Odottava kutsu ‑tila tarkoittaa, että käyttäjä ei ole vielä hyväksynyt kutsua klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Hänellä on 20 päivää aikaa hyväksyä kutsu, ennen kuin se vanhenee.
Minut on poistettu tililtäni. Mitä teen?
Ota yhteyttä suoraan tilin järjestelmänvalvojaan. Huomaa, että Google AdMob ei voi toimia sovittelijana käyttäjien välisissä kiistoissa.
Mistä tiedän, mikä käyttäjärooli minulla on?
Järjestelmänvalvojana voit tarkistaa tilin käyttäjät ja heidän käyttäjäroolinsa.
En pääse tililleni. Mitä teen?
Käytä En voi kirjautua tililleni ‐vianetsintäominaisuuttamme ja auta meitä ymmärtämään, miksi et pääse tilillesi ja kuinka voimme parhaiten auttaa sinua.
Kuinka voin tarkistaa tilini käyttäjät?

Jos sinulla on järjestelmänvalvojan luvat, voit tarkistaa, keillä käyttäjillä on pääsy tilillesi:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa Käyttäjät-välilehteä.
  4. Näet listan käyttäjistä Käyttäjät-sivulla.
Jos käytän sekä AdSensea että AdMobia, missä minun tulee hallita käyttäjiä?

Jos AdMob- ja AdSense-tilisi on linkitetty, voit tehdä muutoksia kummalla tahansa tilillä, jolloin muutokset tehdään sekä AdMob- että AdSense-tilillesi.

Huom. Jos julkaisijan tunnuksesi on sama AdSensessa ja AdMobissa, se tarkoittaa, että tilisi on linkitetty. Katso, miten löydät AdSensen tai AdMobin julkaisijan tunnuksesi.

AdMobiin lisäämäsi käyttäjä saa samat pääsyoikeudet myös AdSenseen. Jos esimerkiksi lisäät käyttäjän AdMob-tilisi järjestelmänvalvojaksi, hän on järjestelmänvalvoja myös AdSensessa.

Huomaa myös, että hallinnoijan rooli vastaa tavallisen käyttäjän pääsyoikeuksia AdSensessa.

Minulla on sekä AdSense- että AdMob-tili. Mistä tiedän, onko tilini linkitetty?

Jos julkaisijan tunnuksesi on sama AdSensessa ja AdMobissa, se tarkoittaa, että tilisi on linkitetty. Katso, miten löydät AdSensen tai AdMobin julkaisijan tunnuksesi.

Mistä saan lisätietoja AdSensen käyttäjähallinnasta?
Tutustu AdSensen käyttäjähallintaa koskeviin ohjekeskusartikkeleihin.
Miten AdMob-käyttäjäroolit vaikuttavat AdSense-käyttäjärooleihin?

Jos käytössäsi on myös tähän AdMob-tiliin liitetty AdSense-tili, AdMob-tilille lisäämäsi käyttäjät näkyvät AdSensen Käyttäjien hallinta ‑sivulla

Jos määrität AdMobissa järjestelmänvalvojan tai hallinnoijan roolin, AdMobiin lisäämäsi käyttäjä saa saman pääsyoikeustason myös AdSenseen. Jos esimerkiksi lisäät käyttäjän AdMob-tilisi järjestelmänvalvojaksi, hän on järjestelmänvalvoja myös AdSensessa.

Huomaa myös, että hallinnoijan rooli vastaa tavallisen käyttäjän pääsyoikeuksia AdSensessa. Seuraavasta taulukosta näet, mitkä AdMob- ja AdSense-käyttäjäroolit vastaavat toisiaan.
AdMob-käyttäjärooli Vastaava AdSense-käyttäjärooli
Järjestelmänvalvoja Järjestelmänvalvoja
Hallinnoija Tavallinen
Oma käyttäjärooli Vain AdMob (ei pääsyä AdSense-tilillesi)