Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Om annonsekildene som inngår i AdMob-nettverket

I tillegg til Google-etterspørsel omfatter AdMob-nettverket også en rekke tredjeparts annonsekilder med budgivning. I dag inngår resultatene som oppnås med disse tredjeparts budkildene, i resultatene til AdMob-nettverket i rapportene om mediering, budgivning og AdMob-nettverket.

For at du skal få et tydeligere bilde av etterspørselen etter annonsene dine, kan du nå se data om disse annnsekildene hver for seg når du bruker Annonsekilde (fullstendig liste)-dimensjonen i rapporten om annonseaktivitet.

Når du velger Annonsekilde (fullstendig liste)-dimensjonen i rapporten om annonseaktivitet, ser du de annonsekildene som utgjør AdMob-nettverket, deriblant «Google (Google Ads, Display & Video 360)» og en rekke tredjeparts annonsekilder med budgivning.

Tredjeparts annonsekilder med budgivning blir automatisk lagt til i kontoen din, uten at det kreves konfigurering. Du kan se dem på Annonsekilde-siden samt i Annonseaktivitet-rapporten.

Finn ut mer om de ulike typene annonsekilder med budgivning som er tilgjengelige

I tabellen nedenfor forklarer vi hvordan vi rapporterer om annonsekilder i de ulike dimensjonene.

«Annonsekilde (fullstendig liste)»-dimensjonen Med denne dimensjonen får du se alle annonsekildene som inngår i AdMob-nettverket, oppført hver for seg:
  • Google (Google Ads, Display & Video 360) er Google-etterspørselen som inngår i AdMob-nettverket.
  • Du får også se flere nye tredjepartskilder med budgivning som er med i AdMob-nettverket.
Annonsekilde-dimensjonen

AdMob-nettverket er Google-etterspørsel og tredjepartskilder med budgivning.

Denne dimensjonen skjuler alle annonsekildene i AdMob-nettverket.