Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

AdMob-verkostoon sisältyvät mainoslähteet

Googlen kysynnän lisäksi AdMob-verkosto sisältää myös useita kolmansien osapuolten Hintatarjoukset-mainoslähteitä. Näiden kolmansien osapuolten Hintatarjoukset-mainoslähteiden tulokset sisältyvät tällä hetkellä AdMob-verkoston tuloksiin välitysraporteissa, Hintatarjoukset-raporteissa ja AdMob-verkoston raporteissa.

Jotta saisit paremman käsityksen mainoskysynnästäsi, voit nyt nähdä kunkin mainoslähteen datan erikseen, kun käytät Mainoslähde (kattava lista) ‑ulottuvuutta Ads-toimintaraportissa.

Kun valitset Mainoslähde (kattava lista) ‑ulottuvuuden Ads-toimintaraportista, näet AdMob-verkoston muodostavat mainoslähteet, esimerkiksi "Google (Google Ads, Display & Video 360)" ja useita kolmansien osapuolten Hintatarjoukset-mainoslähteitä.

Nämä mainoslähteet lisätään tilillesi automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Voit katsoa niitä Mainoslähde-sivulla ja Ads-toimintaraportissa.

Lue lisää saatavilla olevista Hintatarjoukset-mainoslähteiden tyypeistä.

Alla olevassa taulukossa kerrotaan, miten raportoimme mainoslähteet eri ulottuvuuksia käytettäessä.

Mainoslähde (kattava lista) ‑ulottuvuus Tätä ulottuvuutta käyttämällä voit nähdä kaikki AdMob-verkostoon sisältyvät mainoslähteet eriteltyinä:
  • Google (Google Ads, Display & Video 360) on Googlen kysyntä, joka sisältyy AdMob-verkostoon
  • Useita uusia kolmansien osapuolten hintatarjouskumppanina toimivia mainoslähteitä, jotka sisältyvät AdMob-verkostoon
Mainoslähde-ulottuvuus

AdMob-verkosto = Googlen kysyntä + kolmansien osapuolten hintatarjouskumppanina toimivat mainoslähteet

Tätä ulottuvuutta käytettäessä kaikki mainoslähteet sisältyvät AdMob-verkostoon.