På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Inställningar för förordningar i amerikanska delstater

Applicable to the following US states:
  • California
  • Virginia
  • Connecticut
  • Colorado
  • Utah
Du kan använda Integritet och meddelanden för att hantera inställningarna för hur annonsbegäranden från amerikanska delstater med särskild integritetslagstiftning behandlas
Kontrollera att du har lagt till Google User Messaging Platform SDK i appen för göra det möjligt att inhämta samtycke.

Så här hanterar du inställningarna för förordningar i amerikanska delstater i Integritet och meddelanden:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Integritet och meddelanden.
  3. Click US state regulations. Använd alternativen på den här sidan för att hantera inställningarna för förordningar i amerikanska delstater.

Tillgängliga inställningar

Följande inställningar i Integritet och meddelanden är tillgängliga för amerikanska delstater:

• Begränsa databehandling: Välj om du vill visa anpassade eller icke-anpassade annonser för användare som är kvalificerade användare i tillämpliga delstater i USA.
    Den här inställningen gäller användare i Kalifornien, Virginia, Colorado, Connecticut och Utah i USA.
  • Välj annonspartner: Välj de annonspartner (kallades tidigare annonsteknikleverantörer) som du vill använda för att visa annonser för användare som är kvalificerade användare i tillämpliga delstater i USA.
  • Hantera begränsad databehandling via annonsförfrågningar: Om du inte vill begränsa databehandling för hela ditt konto kan du begränsa databehandling för annonsbegäranden.

Läs mer om begränsad databehandling och annonspartners enligt förordningar i amerikanska delstater.