Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Indstillinger for bestemmelser i amerikanske delstater

Applicable to the following US states:
  • California
  • Virginia
  • Connecticut
  • Colorado
  • Utah
Du kan bruge Privatliv og beskeder til at administrere de indstillinger, der er relateret til, hvordan annonceanmodninger fra amerikanske stater med specifik lovgivning om beskyttelse af privatliv behandles
Sørg for, at du har føjet Google User Messaging Platform-SDK'et til din app for at aktivere indhentning af samtykke.

Sådan administrerer du indstillingerne for bestemmelser i amerikanske delstater under Privatliv og beskeder:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Click US state regulations. Brug mulighederne på denne side til at administrere indstillingerne for bestemmelser i amerikanske delstater.

Tilgængelige indstillinger

Følgende indstillinger er tilgængelige for amerikanske delstater i Privatliv og beskeder:

• Begræns databehandling: Vælg, om du vil vise tilpassede annoncer eller ikke-tilpassede annoncer til brugere, der er underlagt kvalificerede brugere i de relevante amerikanske delstater.
    Denne indstilling gælder for brugere i de amerikanske delstater Californien, Virginia, Colorado, Connecticut og Utah.
  • Vælg annonceringspartnere: Vælg de annonceringspartnere (som tidligere blev betegnet "udbydere af annonceteknologi"), via hvilke du vil vise annoncer for brugere, som er underlagt kvalificerede brugere i de relevante amerikanske delstater.
  • Administrer begrænset databehandling via annonceanmodninger: Du kan begrænse databehandling på en annonceanmodning, hvis du ikke vil begrænse databehandling på hele din konto.

Få flere oplysninger om bestemmelser vedrørende begrænset databehandling og annonceringspartnere i USA.