Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Instellingen voor verordeningen van Amerikaanse staten

Van toepassing op de volgende Amerikaanse staten:
  • Californië
  • Virginia
  • Connecticut
  • Colorado
  • Utah
Op de pagina Privacy en berichten kunt u de instellingen beheren die betrekking hebben op hoe advertentieverzoeken die afkomstig zijn uit Amerikaanse staten met specifieke privacywetgeving, worden verwerkt.
Zorg dat u de Google User Messaging Platform SDK aan uw app heeft toegevoegd zodat deze toestemming kan verkrijgen.

Zo beheert u de instellingen voor verordeningen van Amerikaanse staten in Privacy en berichten:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Privacy en berichten.
  3. Klik op Verordeningen voor Amerikaanse staten. Gebruik de opties op deze pagina om de instellingen voor verordeningen van Amerikaanse staten te beheren.

Beschikbare instellingen

De volgende instellingen voor Amerikaanse staten zijn beschikbaar in Privacy en berichten:

• Gegevensverwerking beperken: kies of u gepersonaliseerde of niet-gepersonaliseerde advertenties wilt tonen aan in aanmerking komende gebruikers in toepasselijke Amerikaanse staten.
    Deze instelling is van toepassing op gebruikers in Californië, Virginia, Colorado, Connecticut en Utah in de Verenigde Staten.
  • Advertentiepartners selecteren: selecteer de advertentiepartners (voorheen 'aanbieders van advertentietechnologie' genoemd) die u wilt gebruiken om advertenties te tonen aan in aanmerking komende gebruikers in toepasselijke Amerikaanse staten.
  • Beperkte gegevensverwerking beheren via advertentieverzoeken: u kunt gegevensverwerking voor een advertentieverzoek beperken als u gegevensverwerking niet in uw hele account wilt beperken.

Ontdek meer informatie over beperkte gegevensverwerking en advertentiepartners voor verordeningen van Amerikaanse staten.