Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käyttäjän lisääminen AdMob-tilille

Huom. Jotta käyttäjä voi päästä tilille, hänellä on oltava Google-tili, jota ei ole linkitetty toiseen aktiiviseen AdMob-tiliin.

Jos sinulla on järjestelmänvalvojan luvat, voit lisätä käyttäjän tilille näin:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa Käyttäjät-välilehteä.
  4. Valitse Lisää käyttäjä.
  5. Lisää sen käyttäjän sähköpostiosoite, jolle haluat antaa pääsyn tilillesi.
  6. Valitse käyttäjärooli, jonka haluat antaa tälle käyttäjälle. Voit valita valmiin käyttäjäroolin tai voit luoda oman käyttäjäroolin
    Mitä käyttäjäroolit ja luvat ovat?
    Käyttäjäroolit määräävät käyttäjän pääsyoikeustason AdMob-tililläsi. Jokaisella käyttäjäroolilla on erilaiset tililuvat. Luvat vaikuttavat siihen, mitä käyttäjät voivat nähdä ja tehdä tilillä.
  7. Valitse käyttäjän pääsyoikeudet sovelluksiin
    1. Kaikki nykyiset ja tulevat sovellukset: Käyttäjä saa pääsyn kaikkiin tämän AdMob-tilin nykyisiin ja sille myöhemmin lisättäviin sovelluksiin.
    2. Tietyt sovellukset: Käyttäjä saa pääsyn ainoastaan valitsemiisi sovelluksiin.
      1. Klikkaa Muuta.
      2. Valitse sovellukset, joihin haluat käyttäjän pääsevän.
      3. Klikkaa Vahvista.
  8. Klikkaa Lähetä kutsu. Kutsu lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käyttäjä lisätään Käyttäjät-sivullesi, ja hänen tilanaan näkyy Odottava kutsu.
  9. Klikkaa Valmis.

Voit vaihtaa käyttäjän roolin tai poistaa käyttäjän tililtäsi milloin tahansa.

Järjestelmänvalvojien kannattaa myöntää tilin pääsyoikeuksia harkitusti. Kaikkien tilille lisättyjen käyttäjien on noudatettava AdMobin käytäntöjä ja rajoituksia.

Pääsyoikeudet sovelluksiin

Omia käyttäjärooleja käytettäessä järjestelmänvalvojat voivat rajoittaa sovelluksia, joihin käyttäjä voi päästä AdMob-tilillä. Voit valita sovellukset, joihin käyttäjä saa pääsyn, kun lähetät tiliäsi koskevan kutsun. Voit muuttaa näitä pääsyoikeuksia myös sen jälkeen, kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun.

Järjestelmänvalvojilla ja hallinnoijilla on automaattisesti pääsy kaikkiin sovelluksiin. Jos haluat muuttaa heidän pääsyoikeuksiaan, sinun on ensin muutettava heidän käyttäjärooliaan. Lisäksi jos haluat vaihtaa käyttäjän rooliksi hallinnoijan tai järjestelmänvalvojan, hänellä on ensin oltava pääsy kaikkiin sovelluksiin.

Huom. Jos sinulla on välitysryhmiä ja kampanjoita, jotka on kohdistettu eri sovelluksiin sisältyviin mainosyksiköihin, sinun on annettava käyttäjälle pääsy kaikkiin sovelluksiin, joilla on yhteisiä välitysryhmiä tai kampanjoita.

Jos esimerkiksi haluat, että sovelluksella A on yhteinen välitysryhmä sovelluksen B kanssa, sinun on ensin annettava käyttäjälle pääsy sekä sovellukseen A että sovellukseen B.

Jos et halua käyttäjän pääsevän muihin sovelluksiin, sinun kannattaa jakaa välitysryhmät ja kampanjat ja kohdistaa ne vain yhteen sovellukseen.

Jos esimerkiksi haluat, että käyttäjällä on pääsy pelkästään sovellukseen A, mutta sovelluksella A on yhteinen välitysryhmä sovelluksen B kanssa, voit luoda uuden välitysryhmän ja kohdistaa sen ainoastaan sovellukseen A. Voit myös kopioida välitysryhmiä.

Käyttäjän tila

Käyttäjän tilana on Odottava kutsu, kunnes hän hyväksyy kutsun klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä ja yhdistämällä Google-tilinsä kutsussa mainittuun AdMob-tiliin.

Käyttäjällä on 20 päivää aikaa hyväksyä kutsu, ennen kuin se vanhenee. Vanhentunut kutsu poistetaan käyttäjälistalta, minkä jälkeen järjestelmänvalvojan on lähetettävä käyttäjälle uusi kutsu.

Kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun, hänen tilakseen vaihtuu Aktiivinen.