Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Uusi Käytäntökeskus

Käytäntökeskuksen yleiskatsaus

Huom. Olemme uudistaneet Käytäntökeskuksen äskettäin. Lue lisää tehdyistä muutoksista.

Käytäntökeskus on työkalu, joka auttaa sinua noudattamaan ohjelmakäytäntöjämme. Käytäntökeskuksen avulla voit löytää, ymmärtää ja ratkaista ongelmia, jotka vaikuttavat mainosten näkymiseen sovelluksissasi.

Pääset Käytäntökeskukseen kirjautumalla AdMob-tilillesi ja klikkaamalla sivupalkista Käytäntökeskus.

Käytäntökeskuksesta voit nähdä

• sovellukset, joissa on mainosten näkymiseen vaikuttavia ongelmia
  • tietoa ongelmista, esimerkiksi ongelmien kuvaukset
  • ohjeet sovelluksen tarkistuksen pyytämiseen ongelmien ratkaisemisen jälkeen.

Policy center overview

Käytäntökeskuksen käyttäminen

Käytäntökeskuksen avulla voit seurata sovelluksesi mahdollisia käytäntöongelmia sekä tilisi yleistä toimivuutta. Jos havaitsemme missä tahansa sovelluksessasi käytäntöongelmia tai muita ongelmia, saat siitä ilmoituksen Käytäntökeskukseen ja sähköpostitse.

Kun siirryt Käytäntökeskukseen, näet kaikki sovellukset, joihin ongelmat vaikuttavat. Ongelmat on lajiteltu automaattisesti sen mukaan, kuinka moneen mainospyyntöön ne vaikuttavat. Voit lajitella ne myös sovelluksen nimen, tilan, ongelman tyypin tai ilmoituspäivän mukaan. Voit lajitella ongelmat minkä tahansa edellä mainitun kategorian mukaan klikkaamalla kategorian nimeä.

Klikkaa Lataa CSV ja valitse Lataa kaikki kohteet tai Lataa suodatettu näkymä, niin voit luoda CSV-tiedoston, jossa on tietoja ongelmia sisältävistä sovelluksistasi.

Esimerkki siitä, miten käytäntöihin liittyviä ongelmia voi seurata AdMobin käytäntökeskuksessa.

Käytäntökeskuksen pääsivun yläosasta voit katsoa yhteenvedon tilisi yleisestä toimivuudesta. Yhteenvedossa kerrotaan, kuinka moneen sovellukseen ongelmat vaikuttavat, kuinka monella ongelmalla on Korjattavat-merkintä, kuinka suurta osaa mainospyynnöistäsi on rajoitettu ja kuinka suuri osa mainospyynnöistäsi on estetty. Voit suodattaa ongelmat näiden kategorioiden mukaan klikkaamalla kategorioita.

Voit myös nähdä, miten suurelle osalle tilin liikenteestä mainokset näkyvät ilman rajoituksia. Huomaa, että klikkaamalla kyseistä numeroa et voi luoda suodatinta, koska suodattimet ovat käytettävissä vain ongelmia sisältävien sovellusten yhteydessä.

Jos haluat lisätietoja luettelossa näkyvistä ongelmista, klikkaa Toiminto-sarakkeesta Korjaa. Näin pääset Ongelman tiedot ‑sivulle, joka sisältää ongelman kuvauksen sekä ohjeet sen ratkaisemiseen.