Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Nu beschikbaar: het nieuwe Beleidscentrum

Veelgestelde vragen over het Beleidscentrum

Hieronder vindt u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over het Beleidscentrum.

Ik heb mijn app gecorrigeerd op basis van de informatie van de handhavingsmaatregel. Waarom zie ik nog steeds een handhavingsmaatregel in het Beleidscentrum?

U moet een beoordeling van uw app aanvragen voordat de handhavingsmaatregel kan worden verwijderd. U kunt een beoordeling aanvragen door de stappen te volgen.

Als een handhavingsmaatregel voor een app niet wordt weergegeven in het Beleidscentrum, betekent dit dan dat de app voldoet aan het programmabeleid?

Dat hoeft niet per se. In het Beleidscentrum worden apps weergegeven die door onze beoordelingsprocessen zijn gedetecteerd omdat er een of meer schendingen van het programmabeleid werden geconstateerd. Hoewel we die processen voortdurend verbeteren, kunnen ze niet elke schending detecteren. We kunnen u buiten het Beleidscentrum om informeren als we een probleem op een andere manier ontdekken.

Worden in het Beleidscentrum alle apps weergegeven die het programmabeleid van Google schenden?

Nee. In het Beleidscentrum worden apps weergegeven die het beleid schenden en in de afgelopen 7 tot 10 dagen advertentieverzoeken hebben gegenereerd. Bepaalde apps (bijvoorbeeld apps met erg weinig dagelijks verkeer) worden niet weergegeven in het Beleidscentrum. U bent er verantwoordelijk voor dat uw apps te allen tijde voldoen aan ons programmabeleid. We raden u aan uw apps regelmatig te controleren op naleving van ons beleid.