Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Uusi Käytäntökeskus

Käytäntökeskuksen UKK

Alla on vastauksia joihinkin Käytäntökeskusta koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Olen tehnyt sovellukseeni tarvittavat muutokset käytäntösanktion tietojen perusteella. Miksi sanktio näkyy edelleen Käytäntökeskuksessa?

Sinun on pyydettävä sovelluksen tarkistusta, ennen kuin sanktio voidaan poistaa. Seuraa tarkistuksen pyytämistä koskevia ohjeita.

Jos sovelluksen käytäntösanktiota ei näy Käytäntökeskuksessa, tarkoittaako se, että sovellus on ohjelmakäytäntöjen mukainen?

Ei välttämättä. Käytäntökeskuksessa näytetään sovellukset, joiden on tarkistusprosessin aikana havaittu rikkovan yhtä tai useampaa ohjelmakäytäntöä. Vaikka pyrimme jatkuvasti parantamaan näitä prosesseja, ne eivät pysty havaitsemaan kaikkia rikkomuksia. Saatamme ilmoittaa sinulle Käytäntökeskuksen ulkopuolella, jos havaitsemme ongelman jollakin muulla tavalla.

Näytetäänkö Käytäntökeskuksessa kaikki Googlen ohjelmakäytäntöjen vastaiset sovellukset?

Ei. Käytäntökeskuksessa näytetään vain sellaiset käytäntörikkomuksia sisältävät sovellukset, jotka ovat luoneet mainospyyntöjä 7–10 viime päivän aikana. Tietyt sovellukset (esimerkiksi sovellukset, joilla on hyvin vähän päivittäistä liikennettä) eivät näy Käytäntökeskuksessa. Olet vastuussa siitä, että sovelluksesi ovat aina ohjelmakäytäntöjemme mukaisia. Suosittelemme, että tarkistat kaikki sovelluksesi säännöllisesti mahdollisten rikkomusten varalta.