Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Flere udbydere af annonceteknologi, som overholder den brasilianske lov LGPD (Lei Geral de Proteção de Dados)

14. december 2020
Den 4. februar bliver nye certificerede udbydere af annonceteknologi (ATP'er) tilgængelige til brug med LGPD. Læs sektionen "Kommende ændringer" under Udbydere af annonceteknologi, som overholder LGPD for at få flere oplysninger om disse nye udbydere.