Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

GDPR-oversigt og vejledning

Tjek RTB-annoncemateriale for brugersamtykke

Tjek af annoncemateriale for budgivning i realid (RTB, real-time bidding) giver Google mulighed for at bortfiltrere RTB-annoncemateriale, hvor leverandørpixels ikke indeholder det korrekte brugersamtykke (som registreret af vores systemer). Dette kan omfatte annoncematerialeservere, registrering af svindel og ugyldig trafik, måling, tilskrivning og andre leverandører af annonceteknologi.

Hvis du tilvælger Tjek af RTB-annoncemateriale, får Google mulighed for at tjekke, om leverandørerne af dit RTB-annoncemateriale i Ad Manager, AdSense og AdMob overholder kravene i GDPR og LGPD. Selvom denne funktion muligvis ikke kan registrere alle leverandører, der ikke overholder kravene, når den er aktiveret, gør den det lettere for udgivere at overholde GDPR og LGDP.

Google afgør, om der er indhentet samtykke fra brugerne eller ej, ved at tjekke TC-strengen eller udgivererklæringerne, alt efter hvad der er relevant. Det er også baseret på Googles egne registreringssystemer, samt om anmodningen indeholder domæner, der er "ukendte" eller ikke udtrykkeligt er tilknyttet en udbyder af annonceteknologi (ATP, ad technology provider).

Google antager, at annonceanmodninger, der indeholder gdpr=1, er underlagt GDPR, uanset hvilken region anmodningen blev genereret fra.

Tilvælg Tjek af RTB-annoncemateriale

Indstillingen "Tjek annoncemateriale fra RTB-partnere (budgivning i realtid) med henblik på brugersamtykke" vises på EU-udgaven af siden om brugersamtykke i Ad Manager, AdSense og AdMob. Når du tilvælger dette, anvendes Tjek af RTB-annoncemateriale også på alle annonceanmodninger fra EØS, Storbritannien og Brasilien i forbindelse med Authorized Buyers-efterspørgsel og budgivningsefterspørgsel.

Udfør følgende trin for at tilvælge Tjek af RTB-annoncemateriale:

Tilvælg Tjek af RTB-annoncemateriale for Ad Manager

1. Log ind på Google Ad Manager.
  2. Klik på Administrator efterfulgt af Samtykke fra brugere i EU.
  3. Markér Tjek RTB-partnerannoncematerialet (budgivning i realtid) for brugersamtykke.
  4. Klik på Gem ændringer.

Tilvælg Tjek af RTB-annoncemateriale for AdSense

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering efterfulgt af Samtykke fra brugere i EU.
  3. Markér Tjek RTB-partnerannoncematerialet (budgivning i realtid) for brugersamtykke.
  4. Klik på Gem ændringer.

Tilvælg Tjek af annoncemateriale for AdMob

1. Log ind på din AdMob-konto.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering efterfulgt af Samtykke fra brugere i EU.
  3. Markér Tjek RTB-partnerannoncematerialet (budgivning i realtid) for brugersamtykke.
  4. Klik på Gem ændringer.
Dette er en tilvalgsfunktion. Udgivere er ikke forpligtede til at aktivere den.

Mulighed for filtrering efter reservationsleverandør

I Tjek af RTB-annoncemateriale anvendes den samme filtreringsteknologi som funktionen til filtrering efter reservationsleverandør i Ad Manager, men disse to funktioner anvendes på forskellige segmenter af annonceringsefterspørgsel.

• Tjek af RTB-annoncemateriale anvendes på annonceanmodninger i realtid
  • Filtrering efter reservationsleverandør anvendes på reservationsannonceanmodninger
Filtrering gælder anvendes altid på Google-efterspørgsel.

TCF version 2.0

Hvis du har udført integration med IAB TCF version 2.0, bruger Google samtykkesignalerne i TC-strengen til at afgøre, hvilke leverandører der har indhentet brugersamtykke.

Hvis du ikke har udført integration med IAB TCF version 2.0, sammenholder Google RTB-annonceanmodninger med listen med udbydere af annonceteknologi i sektionen "Vælg udbydere af annonceteknologi" på din side til samtykke fra brugere i EU, listen med GDPR-certificerede udbydere af annonceteknologi og listen med LGPD-certificerede udbydere af annonceteknologi.