På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Uppdateringar av dina optimeringsstatusar

12 november 2020

Vi uppdaterade nyligen optimeringsstatusen Felaktig mappning till Det går inte att hämta data. Den uppdaterade statusen gör att vi kan beskriva fler möjliga orsaker till detta optimeringsproblem. Kontrollera följande om du ser detta statusmeddelande:

Mappning av annonsenhet

Bekräfta att mappningsuppgifterna för annonsenheten är korrekta. Mappningsinformationen i ditt AdMob-konto måste matcha mappningsinformationen i den externa annonskällans konto. Dessutom måste dina annonsenheter finnas i den externa annonskällan och kunna visa annonser. Läs mer om obligatoriska uppgifter om annonsenhetskonfiguration efter annonsnätverk.

Bekräfta att användaruppgifterna för annonskällan är korrekta för denna annonskälla och app. Läs mer om vilka optimeringsuppgifter som krävs efter annonsnätverk.

Kontrollera dessutom att din externa annonskällas användaruppgifter har åtkomstbehörighet till rapportdata. Detta hanteras i den externa annonskällans konto.

Annonsanvändning

Bekräfta att annonskällan tar emot förfrågningar och rapporterar exponeringar. Om antalet förfrågningar eller exponeringar är noll kontrollerar du din SDK-implementering för att se till att annonsförfrågningar når AdMob från externa annonskällor.

Du kan också använda Mediation Test Suite för att testa om du har konfigurerat appen och annonsenheterna korrekt för att visa annonser från externa nätverk genom medling.

Läs mer om optimeringsstatusar.