Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Oppdaterte optimaliseringsstatuser

12. november 2020

Vi har nylig oppdatert optimaliseringsstatusen Feil tilordning til Får ikke hentet data. Med denne oppdaterte statusen kan vi beskrive flere mulige årsaker til dette optimaliseringsproblemet. Hvis du får denne statusmeldingen, bør du sjekke punktene nedenfor.

Tilordning av annonseenheter

Få bekreftet at annonseenheten din er tilordnet korrekt informasjon. Tilordningsinformasjonen i AdMob-kontoen din må samsvare med tilordningsinformasjonen i kontoen du har opprettet hos tredjeparten bak den aktuelle annonsekilden. Annonseenhetene dine må dessuten finnes i tredjepartens annonsekilde og kunne vise annonser. Finn ut mer om informasjonen om konfigurering av annonseenheter de enkelte annonsenettverkene krever oppgitt.

Få bekreftet at legitimasjonen for denne appen og annonsekilden er korrekt. Finn ut mer om legitimasjonen for optimalisering de enkelte annonsenettverkene krever oppgitt.

Kontrollér at legitimasjonen din for den aktuelle tredjepartens annonsekilde har tilgang til rapporteringsdata. Dette gjør du i kontoen registrert hos tredjeparten.

Annonseimplementering

Få bekreftet at denne forekomsten av annonsekilden mottar forespørsler og rapporterer om visninger. Hvis du har null forespørsler og null visninger, bør du sjekke SDK-implementeringen for å påse at annonseforespørsler faktisk når AdMob i forbindelse med tredjeparts annonsekilder.

Med testfunksjonen for mediering kan du kontrollere hvorvidt du har konfigurert appen og annonseenhetene korrekt, altså slik at de kan vise bannerannonser fra tredjepartsnettverk via mediering.

Finn ut mer om de ulike optimaliseringsstatusene.