På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kom igång

Testa din app med annonsgranskaren

Annonstestning i realtid, ingen kod krävs

Annonsgranskaren är en funktion som ingår i SDK för Google Mobile-annonser (version 20.0.0 eller senare för Android, 7.68.0 eller senare för iOS). Den ger användbar information om visning och testning av annonskällor från tredje part i realtid. Ingen kodning krävs.

Med en enkel rörelse, till exempel genom att skaka eller snärta med testenheten visas Ad Inspector ovanpå dina appar som en överlagring. Med Ad Inspector kan du

• kontrollera dina annonsenheter
    • kontrollera att dina annonserna fylls som förväntat
    • identifiera fel och visa information om hur du löser problemen
    • visa uppgifter om medlingsvattenfallet på begäran
  • kontrollera statusen för din SDK-adapter för annonskälla från tredje part
  • testa enskilda annonskällor för vattenfall från tredje part
    • kontrollera att du har konfigurerat annonskällan för medling korrekt
    • kontrollera resultatet för alla dina annonskällor per annonsenhet
  • testa integrering av anpassade händelser.

AdMob-gränssnittet för mobiler visar annonsgranskaren.

Kom igång

För att kunna använda annonsgranskaren behöver du göra följande:

1.  Installera och initiera senaste SDK för Google Mobile-annonser (version 20.0.0 eller senare för Android, 7.68.0 eller senare för iOS).
    För att kunna se budgivningsinformation i annonsgranskaren måste du installera version 20.2.0+ för Android och version 8.5.0+ för iOS.
  2. Konfigurera en testenhet och välj vilken rörelse du vill använda för att starta annonsgranskaren på enheten. Läs mer om hur du lägger till en testenhet.
  3. Öppna appen på testenheten och börja interagera med appen. På så sätt säkerställer du att det finns tillräckligt med annonsförfrågningar att analysera. Observera att du kan se en uppsättning annonsförfrågningar även när appen startas om du har implementerat cachelagring av annonser i appen.
  4. När du har interagerat med appen på testenheten anropar du annonsgranskaren med hjälp av den rörelse du valde i steg 2.
Du kan även aktivera annonsgranskaren på testenheten via ett API-anrop. Läs om hur du gör detta för Android eller iOS.