Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Sovelluksen testaaminen mainostarkistimen avulla

Testaa mainoksia reaaliajassa ilman koodia

Mainostarkistin on ominaisuus, joka sisältyy Google Mobile Ads SDK:hon (versio 20.0.0 tai uudempi Androidilla, 7.68.0 tai uudempi iOS:llä). Se tarjoaa hyödyllisiä mainostamiseen liittyviä vinkkejä sekä kolmannen osapuolen mainoslähdetestauksen reaaliajassa. Koodausta ei tarvita.

Yksinkertaisella eleellä, kuten ravistamalla tai heilauttamalla testilaitetta, saat mainostarkistimen näkyviin sovellustesi päälle peittokuvana. Mainostarkistimen avulla voit:

• Tutkia mainosyksiköitä
    • Tarkistaa, täytetäänkö mainoksesi odotetulla tavalla
    • Tunnistaa virheet ja katsoa ohjeet niiden ratkaisemiseen
    • Katsoa waterfall-välityksen tietoja kunkin pyynnön osalta
  • Tarkistaa kolmannen osapuolen mainoslähteen SDK-sovittimen tilan
  • Testata yksittäisiä kolmannen osapuolen waterfall-mainoslähteitä
    • Vahvistaa, että olet määrittänyt välityksen mainoslähteen oikein
    • Tarkistaa, millaisia tuloksia kukin mainoslähde tuottaa kussakin mainosyksikössä
  • Testaa omien tapahtumien integrointeja

AdMob-mobiilikäyttöliittymä, jossa näkyy mainostarkistin.

Näin pääset alkuun

Aloita mainostarkistimen käyttö näin:

1. Asenna ja alusta Google Mobile Ads SDK:n uusin versio (20.0.0 tai sitä uudempi Androidille, 7.68.0 tai sitä uudempi iOS:lle).
    Jos haluat nähdä mainostarkistimessa hintatarjoustietoja, sinun on asennettava versio 20.2.0 tai uudempi Androidille ja versio 8.5.0 tai uudempi iOS:lle.
  2. Määritä testilaite ja valitse ele, jolla haluat käynnistää mainostarkistimen laitteellasi. Lue lisää testilaitteen lisäämisestä.
  3. Avaa sovellus testilaitteellasi ja aloita sovelluksen käyttö. Näin varmistat, että analysoitavia mainospyyntöjä on tarpeeksi. Huomaa, että saatat nähdä useita mainospyyntöjä jo sovelluksen käynnistyessä, jos sovelluksessasi on käytössä mainosten tallentaminen välimuistiin.
  4. Kun olet käyttänyt sovellusta testilaitteella, käynnistä mainostarkistin eleellä, jonka valitsit toisessa vaiheessa.
Voit aktivoida mainostarkistimen testilaitteellasi myös API-kutsulla (Android tai iOS).