Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

IDFA-viestin luominen

Tämä ominaisuus on betavaiheessa ja vain tiettyjen julkaisijoiden käytettävissä.
Jos keräät GDPR-suostumuksen Tietosuoja ja viestit ‑työkalun avulla, eurooppalaiset käyttäjäsi voivat nähdä GDPR-viestin IDFA-viestin sijaan. Lue lisää siitä, kumman viestin käyttäjäsi näkevät.

Näitä ohjeita seuraamalla voit luoda IDFA-pohjustusviestin, joka näkyy juuri ennen iOS ATT ‑ilmoitusta:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa Yksityisyys ja viestit.
  3. Klikkaa IDFA.
  4. Klikkaa Luo viesti. Näet iOS ATT ‑ilmoitusviestin paikkamerkin.
  5. Valitse sovellukset, joissa viesti näkyy:
    1. Klikkaa Valitse sovellukset.
    2. Valitse haluamasi sovellukset.
    3. Klikkaa Vahvista.
  6. Valitse kielet, joilla tämä viesti näkyy:
    1. Oletuskieli: Viesti näkyy oletuskielellä, kun käyttäjän laitteen kieltä ei voida selvittää tai kun Muut kielet ‑kohdassa ei ole valittuna käyttäjän laitteen kieltä.
    2. Muut kielet: Viesti voi näkyä käyttäjälle millä tahansa Muut kielet ‑kohdan kielellä, joka vastaa hänen laitteensa kieltä. Tässä valitsemiesi kielten tulee vastata niitä kieliä, joilla sivustosi on saatavilla. Voit muokata viestin tekstiä kullakin Muut kielet ‑kohdan kielellä.
      Esimerkki
      Jos valitset Muut kielet ‑kenttään hollannin ja käyttäjä on valinnut sen laitteensa kieleksi, hän näkee IDFA-viestin hollanniksi.
      A screenshot of the Funding Choices multi-language selector
    Jos haluat muokata ilmoitusta tai aktivoida sen, sinun on päivitettävä Info.plist iOS Mobile Ads SDK:ssa.
  7. Lisää "Viestin nimi" ‑kenttään kuvaava nimi, joka helpottaa viestin tunnistamista myöhemmin. Nimi näkyy vain "Yksityisyys ja viestit" ‑sivulla, eli käyttäjät eivät näet sitä.
  8. (Valinnainen) Muokkaa ja muotoile pohjustusviestiä niin, että se on sovelluksesi kieliasun ja visuaalisen ilmeen mukainen.
  9. Kun olet valmis, julkaise viesti klikkaamalla Julkaise tai valitse Tallenna luonnos, jos haluat julkaista viestin myöhemmin.

Kun IDFA-pohjustusviesti (tai EU-alueen suostumusviesti) on julkaistu, se näkyy käyttäjille automaattisesti juuri ennen iOS ATT ‑ilmoitusta. Katso, minkä pohjustusviestin käyttäjäsi näkevät.

Jos et halua, että iOS ATT ‑ilmoitus aktivoidaan, peru viestin julkaisu.