Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Legg til nettadressen der brukerne kan se personvernreglene dine

I henhold til Googles retningslinjer for brukersamtykke i EU må du gi brukerne informasjon om organisasjonens retningslinjer for data og informasjonskapsler.

Nettadressen til personvernreglene vises i «Finn ut mer»-delen av meldingene dine om europeiske forordninger. Når du legger til eller oppdaterer nettadressen til personvernreglene for en app, blir nettadressen oppdatert i eventuelle eksisterende meldinger. Den blir også lagt til i nye meldinger du oppretter om europeiske forordninger.

Sørg for at sidene i retningslinjene for videreformidling av data og informasjonskapsler
  • ikke er vert for skript som krever brukersamtykke, inkludert annonsetagger
  • ikke inneholder Funding Choices-taggen for samtykkemeldinger

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til eller oppdatere nettadressen til personvernregler:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Personvern og meldinger.
  3. Click Manage on the European regulations message type card.
  4. Følg ett av disse trinnene for å åpne applisten:
    • Klikk på Opprett melding og deretter på Velg apper.
    • Klikk på en hvilken som helst link i «App»-kolonnen i Meldinger-tabellen.
  5. Klikk på raden du vil endre, i «Nettadresse til personvernregler»-kolonnen.
  6. Skriv inn nettadressen til personvernreglene for appen din.

I AdMob-grensesnittet vises nettadressen til personvernreglene.

7. Klikk på Lagre i «Nettadresse til personvernregler»-dialogboksen.
  8. Klikk på Bekreft for å lagre endringene og bruke dem i fremtidige meldinger. Da oppdateres også nettadressen til personvernreglene i eventuelle eksisterende meldinger som vises i denne appen.