Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

GDPR-indstillinger

Administrer GDPR-annoncepartnere

Fra og med oktober 2023 kan du vælge op til 700 annoncepartnere. Hvis du i øjeblikket overskrider denne grænse, anbefaler vi, at du opdaterer dine annoncepartnere for at sikre, at meddelelser om samtykke fungerer som forventet.
I henhold til Googles samtykkepolitik for brugere i EU skal du identificere hver enkelt annoncepartner, der modtager personoplysninger om brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien, og oplyse om brugen af de pågældende data. Annoncepartnere (herunder Google og andre annoncenetværk, annoncepartnere, leverandører, bydere og annoncekilder) bruger data om dine brugere til f.eks. at vise tilpassede annoncer eller til rapportering om konverteringer.

Når du bruger IAB Europe Transparency and Consent Framework, vælger du annoncepartnere, mens du konfigurerer dine GDPR-indstillinger i værktøjet Privatliv og beskeder.

Vælg annoncepartnere

Annoncepartnere blev tidligere kaldt udbydere af annonceteknologi (ATPs, Ad Technology Providers) på siden vedrørende samtykke fra brugere i EU.

Vi opfordrer dig til at bruge disse styringselementer til at vælge den liste med annoncepartnere, som du foretrækker at samarbejde med, uanset om du bruger Funding Choices som CMP eller ej. Vi har udviklet styringselementer, du kan bruge til at vælge de annoncepartnere, du vil samarbejde med, så du kan styre aktiviteten på dine websites og i dine apps.

Hvis du ikke aktivt bruger styringselementerne, anvendes det oftest benyttede sæt annoncepartnere. Det oftest benyttede sæt omfatter de annoncepartnere, der står for den største omsætning, der sikrer udgivere størst omsætning fra brugere i EØS og Storbritannien på tværs af alle programmatiske kildeplatforme. For at strømline konfigurationen af beskeder vedrørende GDPR-samtykke og forhindre konfigurationsfejl, der kan påvirke annoncevisningen i Google-platforme, vælges Google som annoncepartner som standard (som Google-annonceringsprodukter) og kan ikke fravælges.

Vores samtykkepolitik for brugere i EU kræver, at du klart identificerer alle de parter, du deler data med. Så uanset om du bruger et tilpasset sæt af annoncepartnere eller bruger det oftest benyttede sæt, skal du oplyse dine brugere om disse udbydere.

Hvordan bruges de valgte annoncepartnere?

Listen over annoncepartnere, som du vælger, bruges i følgende scenarier:

• Når annonceanmodninger, der genereres af brugere i EØS eller Storbritannien, sendes til de valgte annoncepartnere.
  • Hvis du bruger Googles GDPR-meddelelser fra Privatliv og beskeder: Når der skal indhentes samtykke for de valgte annoncepartnere og vises en liste over annoncepartnere til brugere, der ser dine meddelelser. Listen vises på siden "Annoncepartnere" i dine GDPR-meddelelser.

De annoncepartnere, du vælger, anvendes på alle nye GDPR-meddelelser, du opretter. Du kan også føje nyligt valgte annoncepartnere til meddelelser, du har udgivet.

Liste over annoncepartnere

* Annoncepartnere, der er en del af en liste over ofte benyttede udbydere.

Tilføjelse af annoncepartnere til udgivne GDPR-meddelelser

Du skal muligvis tilføje annoncepartnere, efter du har udgivet din meddelelse om samtykke, enten fordi du tilføjer en annoncepartner, som du ikke oprindeligt havde anmodet om samtykke for, eller fordi der for nylig er føjet en annoncepartner til IABs liste over globale leverandører (GVL – Global Vendor List) eller Googles ATP-liste, og du nu vil bruge deres tjenester.

For begge tilfælde gælder, at når du føjer annoncepartnere til udgivne meddelelser, skal du beslutte, om du igen vil bede brugere, der har givet samtykke til det tidligere sæt annoncepartnere, om samtykke igen til de nye tilføjede annoncepartnere.

Udfør disse trin for at føje annoncepartnere til dine udgivne GDPR-meddelelser:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på GDPR.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Vælg Personligt tilpassede annoncer i sektionen "Vælg den type annoncer, der skal vises".
  6. Klik på Rediger i sektionen "Vælg annoncepartnere".
  7. Vælg annoncepartnere på listen "Dine annoncepartnere" for at føje dem til dine meddelelser om samtykke. Vælg mellem følgende muligheder:
    • Ofte benyttede annoncepartnere: Brug en forudvalgt liste over annoncepartnere.
    • Tilpassede annoncepartnere: Vælg de annoncepartnere, du vil bruge, individuelt. Listen over ofte benyttede annoncepartnere vælges automatisk, når du vælger denne mulighed, men du kan fravælge dem enkeltvis på listen.
      Bemærk! Du kan vælge op til 700 annoncepartnere. Hvis du overskrider denne grænse, gemmes ændringerne af dine GDPR-indstillinger ikke.
  8.  Klik på Gem. Alle GDPR-meddelelser, der vises til førstegangsbesøgende, anvender de opdaterede indstillinger.
  9. I den dialogboks, der vises, skal du klikke på Spørg igen, hvis du vil bede besøgende, der tidligere har givet deres samtykke, om at foretage nye valg baseret på de opdaterede indstillinger. Hvis du vælger ikke at spørge tilbagevendende besøgende igen, vil deres tidligere valg fortsat blive anvendt.

Fjernelse af annoncepartnere fra udgivne GDPR-meddelelser

Udfør disse trin for at fjerne annoncepartnere fra GDPR-meddelelser, du har udgivet:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på GDPR.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Fjern markeringen fra annoncepartnere for at fjerne dem fra din GDPR-meddelelse.
  6. Klik på Gem. Dine ændringer afspejles i alle meddelelser, der er udgivet for appen eller websitet.
Hvis annoncepartnere fjernes fra din meddelelse om samtykke, enten fordi du fravælger dem på listen "Dine annoncepartnere", eller fordi de ikke længere er medlem af IAB's liste over globale leverandører (GVL, Global Vendor List), behøver du ikke foretage dig yderligere, da du ikke behøver at indhente brugernes samtykke igen.

Tilføj GDPR-certificerede formidlingspartnere

Fra tid til anden bliver nye formidlingspartnere GDPR-certificeret af Google og dermed tilgængelige til brug ved visning af meddelelser i henhold til europæiske forordninger. Når nye GDPR-certificerede formidlingspartnere bliver tilgængelige, vises der en notifikation om, at listen er blevet opdateret, på siden "Dine annonceringspartnere" på din konto. Klik på Tilføj i notifikationen for at vælge eventuelle nye formidlingspartnere, der ikke allerede er valgt, og føje dem til listen over annonceringspartnere, der er tilgængelige til brug ved visning af meddelelser i henhold til europæiske forordninger.

Nedenstående formidlingspartnere er blevet GDPR-certificeret af Google og altså dermed tilgængelige til brug som annonceringspartnere ved visning af meddelelser i henhold til europæiske forordninger.

Denne liste blev senest opdateret i februar 2024.

Formidlingspartnere, der er blevet GDPR-certificeret af Google

• Ad Generation
  • AdColony
  • AdFalcon
  • AppLovin
  • Chartboost
  • Chocolate Platform
  • Custom Event
  • Facebook
  • Fluct
  • Flurry
  • Fyber
  • Fyber Marketplace
  • i-mobile
  • Improve Digital
  • Index Exchange
  • InMobi
  • ironSource
  • Leadbolt
  • LG U+AD
  • Media.net
  • Mintegral
  • MobFox
  • MoPub
  • myTarget
  • nend
  • ONE by AOL (Nexage)
  • OneTag Exchange
  • OpenX
  • Pangle
  • PubMatic
  • Rubicon
  • Sharethrough
  • SK planet/T ad
  • Smaato
  • Snap
  • Sonobi
  • Tapjoy
  • Tencent GDT
  • TripleLift
  • Unity
  • UnrulyX
  • Verizon Media
  • Vpon
  • Vungle
  • Yahoo
  • Yieldmo
  • Zucks