Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käytännöt

Tietoja vahvistetusta klikkauksesta

Vahvistettu klikkaus on tuoteominaisuus, joka lisää vahvistuksen mahdollisesti tahattomia klikkauksia aiheuttaviin mainoksen sijoitteluihin. Kun käyttäjä klikkaa mainosta, jossa on käytössä vahvistettu klikkaus, häntä pyydetään vahvistamaan aikomuksensa käydä mainostajan sivulla klikkaamalla painiketta (kuten Käy sivustolla- tai Lataa-painiketta).

Katso esimerkki vahvistusta klikkauksesta klikkaamalla tätä

Miksi vahvistettu klikkaus on käytössä?

Vahvistettua klikkausta käytetään, kun mainoksen sijoittelu saa aikaan tahattomia klikkauksia järjestelmiemme mukaan. Tällaiset klikkaukset huonontavat käyttökokemusta, koska käyttäjä voi päätyä haluamansa sisällön sijasta mainostajan laskeutumissivulle.

Kun otamme käyttöön toisen klikkauksen vahvistuksen, käyttäjä voi vahvistaa, että hän haluaa käydä mainostetulla sivulla.

Miten voin estää tahattomia klikkauksia?

Voit estää tahattomia klikkauksia seuraamalla mainoksen toteutusta koskevia suosituksia. Seuraavissa artikkeleissa on lisätietoja:

Usein kysyttyä

Alla on vastauksia usein kysyttyihin vahvistettua klikkausta koskeviin kysymyksiin.

Missä vahvistettua klikkausta käytetään?

Vahvistettua klikkausta käytetään banneri- ja natiivimainosyksiköissä, jotka aiheuttavat tahattomia klikkauksia.

Miten voin vähentää tahattomia klikkauksia mainosyksiköissä?

Lue mainosten toteutuksessa vältettävät ja suositellut asiat ja selvitä, mitkä mainosyksiköt tarjoavat huonon käyttökokemuksen.

Keskity parantamaan mainosyksikön toteutusta tahattomien klikkausten vähentämiseksi.

Miten voin valittaa vahvistetusta klikkauksesta?

Googlen mainosten näyttöjärjestelmät ottavat vahvistetun klikkauksen käyttöön automaattisesti, kun mainoksen sijoitteluissa on merkkejä siitä, että ne saattavat aiheuttaa tahattomia klikkauksia. Syytä valittamiseen ei ole. Vahvistettu klikkaus poistuu käytöstä automaattisesti, kun mainosten näyttöjärjestelmät eivät enää havaitse tahattomia klikkauksia.

Miksi klikkausprosentissa, tuloissa tai todellisen tuhannen impression hinnassa on tapahtunut laskua?

Mainoksen tuloksiin vaikuttavat monet tekijät, kuten impressiot, klikkausprosentti, klikkaukset ja todellinen tuhannen impression hinta. Alhaisempi klikkausprosentti ei merkitse tulojen alenemista pitkäaikaisesti. Vahvistetun klikkauksen tarkoituksena on parantaa sovelluksen yleistä käyttökokemusta ja samalla vähentää mahdollisia tahattomia klikkauksia. Klikkauksen jälkeisen toiminnan maksimointi on kaikkien osapuolten eduksi.

Miksi tämä ominaisuus otettiin käyttöön joissakin sovelluksissa mutta ei kaikissa?

Järjestelmämme mittaa klikkausten laatua useiden eri tekijöiden perusteella. Tietynlaiset sisällöt, asettelut ja sijoittelut voivat johtaa tahattomiin klikkauksiin. Järjestelmä tunnistaa tällaiset tapaukset ja ottaa käyttöön vahvistetun klikkauksen laadun parantamiseksi.

Olen tarkistanut koko sovellukseni ja korjannut mainosyksiköt, joita asia koskee. Miksi vahvistettu klikkaus on edelleen käytössä mainosyksiköissäni?

Järjestelmä ottaa huomioon datan useilta päiviltä, jolloin mainoksia on näytetty. Kun järjestelmä havaitsee jatkuvaa parannusta klikkausten laadussa, vahvistettu klikkaus poistetaan käytöstä mainosyksiköistä, joita asia koskee.