Melding

Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Ad Exchange in Ad Manager-gegevensoverdracht

Toegang tot gedetailleerdere informatie over Ad Exchange-gebeurtenissen in uw netwerk

Gegevensoverdracht van Ad Manager bevat informatie zodat u meer inzicht krijgt in gebeurtenissen die worden verhandeld via Ad Exchange.

Direct verkeer van AdX wordt niet weergegeven in de bestanden van Gegevensoverdracht.

Velden toevoegen aan uw configuratie voor Ad Manager Gegevensoverdracht

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Gegevensoverdracht.
  3. Klik op Vertoning of een ander bestand waaraan u een veld wilt toevoegen.
  4. Klik onder Configuratie voor Gegevensoverdracht op Bewerken.
  5. Klik op het gebied met een lijst van alle opgenomen velden en kies de velden die u wilt toevoegen.
  6. Klik op Opslaan.

Velden voor Gegevensoverdracht gerelateerd aan Ad Exchange-veilingen

Zie alle beschikbare velden voor Gegevensoverdracht.

Field nameDescription

YieldGroupNames

TEKENREEKS

File types
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillRequests
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Namen Ad Manager-rendementsgroepen
In Open bieden en bemiddeling voor mobiele apps, waarbij Ad Exchange niet wint, geeft dit veld de naam van de rendementsgroep van de winnaar weer. Als Ad Exchange wint, worden in dit veld alle namen van concurrerende rendementsgroepen weergegeven, gescheiden door sluistekens (|).

Adverteerder

STRING

Bestandstypen
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Adverteerder
De naam van de adverteerder die de veiling heeft gewonnen.

AdxAccountId

NUMBER

File types
BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversionss

Ad Exchange account ID
The ID of the Ad Exchange (AdX) account that served the ad query.

Anoniem Beëindigd

BOOLEAANS

Bestandstypen
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillRequests
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Dit veld is beëindigd.
Het concept van een anonieme vertoning bestaat niet meer in Ad Manager.

DealId

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Ad Exchange-deal-ID
ID van de Ad Exchange- (AdX) of Ad Manager-deal die is toegepast voor deze vertoning. Leeg als er geen deal is toegepast.

In aanvullingsbestanden worden in dit veld alleen gegevens van uw primaire Ad Exchange-account getoond.

DealType

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

Dealtype
Type deal (zie ook DealId). Mogelijke waarden:
  • Privéveiling
  • Voorkeursdeal
  • Programmatic Guaranteed
  • EB-veilingpakket
  • Leeg als er geen deal is toegepast

In aanvullingsbestanden worden in dit veld alleen gegevens van uw primaire Ad Exchange-account getoond. Reserveringsbestanden bevatten alleen de typen Programmatic Guaranteed en Voorkeursdeal.

EventKeyPart

STRING(20)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unieke gebeurtenis-ID
Unieke gebeurtenis-ID (gehashte sleutel). Elke vertoning of andere gebeurtenis van één query heeft een unieke waarde.

EventTimeUsec2

NUMBER (xsd:long)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unix-tijd van een gebeurtenis
De Unix-tijd (ook wel tijdvak genoemd) van een vertoning of andere gebeurtenis in microseconden sinds 1970-01-01 00:00:00 UTC.

Koper

STRING

Bestandstypen
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Koper
De naam van de koper die de Ad Exchange-veiling (AdX) heeft gewonnen. Voor videopods is dit een lijst met winnende kopers, gescheiden door het sluisteken (|).

MobileAppId

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

* Altijd null

ID van mobiele app
De ID van de mobiele app die de advertentie heeft aangevraagd.
  • Voor Android is dit de pakketnaam.
  • Voor iOS is dit een geheel getal.

RequestLanguage

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Aangevraagde taal
De taalcode die is gekoppeld aan het advertentieverzoek. Een taalcode van 2 letters volgens ISO 639-1 Alpha 2. Kan desgewenst worden gevolgd door een koppelteken en een landcode van 2 letters volgens ISO 3166-1 Alpha 2 (kleine letters). Bijvoorbeeld 'pt' of 'pt-br'.

In de meeste gevallen is de gerapporteerde RequestLanguage de browsertaal. Als de browsertaal (HTTP-header 'Accept-Language') echter niet beschikbaar is in het verzoek, kan de apparaat- of regiotaal worden gerapporteerd.

SellerReservePrice

DOUBLE

File types
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Seller Reserve Price
Bid floor set by the seller publisher, after the revenue share. For example, "1.58" or "3.216667".

This field only displays data for your primary Ad Exchange (AdX) account. This field will display a zero (0) for any non-guaranteed line items.

YieldGroupCompanyId

NUMBER (xsd:long)

File types
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

DFP yield partner ID
ID of the yield partner in a yield group that won the Open Bidding or mediation for mobile apps auction. If Ad Exchange wins, this field is blank.
Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum