VAST retourneren binnen VMAP met inline VMAP

Alle verzoeken voor videoadvertentieregels, inclusief verzoeken met standaardpods, geoptimaliseerde pods, bumpers en advertentieregels voor sessies, kunnen worden geconverteerd naar een inline VMAP-verzoek door de inred-parameter voor de videoplaylist (video playlist inred, vpi) in te stellen in de advertentietag.

Inline VMAP is handig voor videoadvertentieoplossingen aan de serverzijde, zoals dynamische advertentie-invoeging, waarbij grote hoeveelheden parallelle advertentieverzoeken kunnen leiden tot time-outs of frequentielimieten en conflicten met betrekking tot concurrentie-uitsluiting. Hiermee wordt ook de algehele wachttijd verkort door meerdere verzoeken te vervangen door één.*

Inline VMAP wordt ondersteund voor Ad Exchange, Programmatic Guaranteed, voorkeursdeals en alle andere dealtypen. Het werkt met fallback en advertentiebuffet en met tools voor het oplossen van problemen met de weergave.

Als u vpi=1 opneemt in uw advertentietag, krijgt Ad Manager de opdracht om de advertentieregels voor het verzoek te bepalen en een interne omleiding op te maken waarmee alle advertentieruimten worden gevuld.

Het volgende voorbeeld toont een advertentietag die is ingesteld om inline VMAP te retourneren.

Voorbeeld
https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=640x480&iu=/124319096/external/ad_rule_samples&ciu_szs=300x250&ad_rule=1&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vmap&unviewed_position_start=1&cust_params=deployment%3Ddevsite%26sample_ar%3Dpremidpostoptimizedpodbumper&cmsid=496&vid=short_onecue&vpi=1

De volgende waarden kunnen worden gebruikt voor de uitvoerparameter met inline VMAP:

• output=vmap: Als de netwerkstandaard is ingesteld op VMAP in plaats van de (verouderde) advertentieregelplaylist.
  • output=xml_vmap1: Retourneert VMAP met inline VAST van de standaard netwerkversie.
  • output=xml_vmap1_vast3 of output=xml_vmap1_vast4: Retourneert inline VMAP met de opgegeven interne VAST-versie. VAST 2 wordt niet ondersteund, omdat de VMAP-standaard minimaal VAST 3 vereist.

Gebruik geen VAST-uitvoerwaarde voor een advertentieregelverzoek.

Als u beveiligingsmaatregelen gebruikt om voorraad uit te sluiten, kan Ad Exchange in standaardpods geen pods of streams uitsluiten met andere Ad Exchange-advertenties in de pod of stream. In geoptimaliseerde pods kan Ad Exchange geen streams uitsluiten met andere Ad Exchange-advertenties. We raden u aan geoptimaliseerde pods te gebruiken om deze impact te minimaliseren.

* De advertentieregelreactie die Ad Manager retourneert, bevat alle advertentiereacties. Daarom neemt de wachttijd voor de advertentieregelreactie enigszins toe. Als u afzonderlijke advertentieaanroepen verwijdert, is de tijd tot het eerste frame wel korter.