Basisprincipes van Ad Manager-rapportage

Analytics-rapporten (bèta)

GA4-property's gebruiken voor meer informatie over betrokkenheid in uw mobiele apps
Analytics-rapporten (Bèta)  gebruiken uw property's voor Google Analytics 4 (GA4) en Firebase om u meer inzicht te geven in de betrokkenheid van app-gebruikers in uw Ad Manager-netwerk. Als u een Analytics-rapport wilt uitvoeren, koppelt u eerst uw account aan uw GA4-property's.

Een Analytics-rapport uitvoeren

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Rapportage en dan Rapporten.
  3. Klik op Nieuw rapport.
  4. Klik op Bewerken en selecteer Analytics. Klik daarna op Klaar.
  5. Geef een rapportnaam op.
  6. Selecteer een periode.
    • Dynamisch: De beste optie voor geplande rapporten. Voorbeelden: Volgende 90 dagen of Volgende 3 maanden
    • Aangepast: Wordt gebruikt om verschillende meeteenheden te combineren om de ideale periode te maken.
    • Vast: Een statisch bereik. Niet meer dan 90 dagen voor rapporten met de dimensie Datum of één jaar voor rapporten met de dimensie Maand en jaar.
  7. Selecteer een of meer dimensies en statistieken.
    U kunt mogelijk null-waarden tegenkomen als u een rapport uitvoert voor regelitems die nog niet zijn gestart.
  8. (Optioneel) Plan en deel uw rapport.
  9. Klik op Uitvoeren.