Samenwerken met een Google Certified Publishing Partner

Door samen te werken met een Google Certified Publishing Partner, kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Een Google Certified Publishing Partner is een bedrijf dat we hebben beoordeeld en waarvan is aangetoond dat het experts zijn die Google-producten gebruiken, zoals Google Ad Manager, en daarnaast uitgevers voorzien van innovatieve oplossingen en services. Meer informatie over Google Certified Publishing Partners