Het homepage-dashboard Rendementspartners gebruiken

Controleer de via Ad Exchange en 'Open bieden' gegenereerde opbrengst

Uw homepage-dashboards vormen een aanvulling op rapporten. Ze brengen nieuwe mogelijkheden aan het licht en bieden u inzicht in welke van uw strategieën het effectiefst zijn.

Het dashboard Rendementspartners toont de prestaties van elke rendementspartner gedurende de geselecteerde periode en specificaties op programmatic kanaal en voorraadtype. Klik op Bekijken in rapportage om de gegevens gedetailleerder te bekijken.

Zo bekijkt u het homepage-dashboard Rendementspartners:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik naast Homepage: Overzicht op het dashboardmenu Expand en selecteer Rendementspartners.
  3. Gebruik de zoekbalk om een rendementspartner te zoeken en de prestatiegegevens voor de geselecteerde periode te bekijken.

Bekijk een momentopname van gegevens voor een rendementspartner gedurende een bepaalde periode, waaronder opbrengst, vertoningen, eCPM, zichtbaarheid en positie tussen rendementspartners.

Meer informatie over de geclassificeerde adverteerders met topprestaties in het advertentienetwerk van een rendementspartner.

Voorraadtypen

Het dashboard 'Rendementspartners' bevat een overzicht van de prestaties voor elk voorraadtype voor verschillende programmatic kanalen, waaronder:

• Open veiling - Algemeen
  • Open veiling - Eerste overzicht
  • Voorkeursdeals
  • Privéveiling
  • Open bieden

U kunt ook de statistiek die in het diagram wordt weergegeven, wijzigen in een van de volgende waarden: Opbrengst, Vertoningen, eCPM of Zichtbaarheid.