Hoe native werkt in Ad Manager

Native-advertenties maken gebruik van verschillende componenten en formaten dan u misschien al kent in Ad Manager, zoals in het volgende voorbeeld:

Native-advertenties in Ad Manager

1. Native-advertentie-indelingen bepalen de variabelen die deel uitmaken van een native-advertentie. Variabelen moeten de content bevatten die in de advertentie wordt weergegeven (zoals de kop, de afbeelding en de hoofdtekst). De uitgever kan kiezen uit standaard, door het systeem gedefinieerde advertentie-indelingen, waarbij de variabelen niet kunnen worden gewijzigd. U kunt ook uw eigen aangepaste native-advertentie-indeling maken, waarbij u kunt aangeven welke variabelen moeten worden weergegeven. Zo kunt u een aangepaste native-advertentie-indeling definiëren voor een gepromote hotelvermelding met variabelen zoals Buurt, Prijs, Beoordeling, enzovoort.

2. Native-advertentiemateriaal bevat waarden voor elke variabele van een native-advertentie-indeling. De trafficker verstrekt de waarden voor elke variabele (zoals de kop 'Tien make-uptips'). Deze variabelen vormen de content van het native-advertentiemateriaal.

3a. Native stijlen (vaker gebruikt) in een native-advertentie-indeling bepalen hoe native-advertenties eruitzien in verschillende voorraadsegmenten op internet en in apps. Een native-advertentie-indeling kan veel verschillende stijlen bevatten. U kunt de HTML, het JavaScript en de css van uw stijlen in Ad Manager beheren om aan te geven hoe uw native-advertenties er in verschillende situaties uitzien.

3b. Aangepaste weergave (minder vaak gebruikt) is ook beschikbaar voor ontwikkelaars van mobiele apps die toegang willen tot de onbewerkte componenten van hun native-advertenties in hun eigen code. Gebruik de SDK voor mobiele advertenties van Google om native-advertenties aan te vragen vanuit uw app.

4. De native-advertentie wordt weergegeven met de juiste stijl voor elke vertoning.

Het advertentieformaat Vloeiend

Vloeiend is een formaat voor native-advertenties waarmee u over meer flexibiliteit beschikt wanneer u uw advertentie opmaakt. Ad Manager past automatisch het formaat van de advertentie aan door de breedte van het kader eromheen te vullen en indien nodig de hoogte aan te passen (net zoals een gewone HTML-div op uw site). Meer informatie over vloeiende formaten voor native-advertenties.

Volgende stap