Over beveiligingen

Rechten voor beveiligingsmaatregelen

Deze gebruikersrolrechten zijn gekoppeld aan beveiligingsmaatregelen:

• Beveiligingen bekijken: Alleen-weergeven toegang tot alle beveiligingspagina's.
  • Indirecte beveiligingen bewerken: Kan 'Algemene categorieën', 'Gevoelige categorieën', 'URL's van adverteerders', 'Gebruik van cookies en gegevens', 'Beperkte categorieën', 'Advertentietechnologieën' en 'Beveiligingen op netwerkniveau' bewerken.
  • Directe beveiligingen bewerken: Kan 'Adverteerders/merken', 'Aangepaste labels' en 'Concurrentiebeveiligingen' bewerken.

Deze ingebouwde gebruikersrollen hebben de volgende toegang tot beveiligingsmaatregelen:

• Beheerder: Alle beveiligingen bekijken en bewerken
  • Beheerder (alleen Ad Manager): Directe beveiligingen bekijken en bewerken
  • Ad Exchange-beheerder: Indirecte beveiligingen bekijken en bewerken