Contacten maken en bewerken

Contacten zijn adverteerders die u uitnodigt om orders, regelitems, advertentiemateriaal en rapporten voor hun campagnes te bekijken. U kunt een profiel maken dat de contactgegevens voor elke adverteerder bevat. Als u het profiel opslaat, wordt er een uitnodiging naar het contact gestuurd. U kunt een contact alleen de eigen campagnes laten bekijken. Bovendien kan het contact de campagnes en rapporten alleen lezen en niet bewerken.

Een nieuw contact maken

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Contactpersonen.
  3. Klik op Nieuw contact.
  4. Geef de gegevens van het contact in de betreffende velden op.
  5. Klik op Opslaan.

Een bestaand contact bewerken

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Contactpersonen.
  3. Klik op de naam van het contact waarvoor u het profiel wilt bewerken.
  4. Pas het profiel van het contact naar wens aan.
  5. Klik op Opslaan.

Een actief contact deactiveren

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Contactpersonen.
  3. Klik op de naam van het contact dat u wilt deactiveren.
  4. Klik op Aanmelden uitschakelen.
Zodra een contact is gedeactiveerd, ziet u deze persoon als Geblokkeerd in uw lijst met contacten. Hoewel u de blokkering van een contact niet kunt opheffen, kunt u wel een nieuw contact maken met dezelfde inloggegevens.