Regelitems

Regelitems van het type 'Prijsprioriteit'

Een type regelitem dat wordt gebruikt om de onverkochte advertentievoorraad van uw site te vullen met het best betalende beschikbare regelitem. Regelitems van het type 'Prijsprioriteit' hebben de volgende kenmerken:

• U kunt hiermee specifieke weergavecaps per dag of levensduur opgeven.
  • U kunt ze instellen om een onbeperkt aantal vertoningen weer te geven en u kunt een onbeperkte einddatum instellen.
  • Ze zijn niet opgenomen in prognoseresultaten.
  • Ze komen in aanmerking voor rechtstreekse concurrentie met AdSense en Ad Exchange.

Hoe concurreren regelitems van het type 'Prijsprioriteit' met andere niet-rechtstreeks verkochte regelitems?

Binnen elk prioriteitsniveau worden regelitems gegroepeerd op basis van het doeltype en worden ze weergegeven in de volgende voorkeursvolgorde totdat het doel of de cap van het regelitem is bereikt:

1. Regelitems met percentagedoelen (een specifiek gedeelte van het verkeer of een exclusieve verkoop), zoals regelitems van het type Netwerk.

2. Regelitems met absolute doelen (vertoningen of klikken), zoals regelitems van het type Bulk.

3. Regelitems die onbeperkt zijn (niet-gegarandeerd, met een klik- of vertoningslimiet), zoals 'Prijsprioriteit'.

Als in uw netwerk AdSense of Ad Exchange is ingeschakeld om te concurreren met uw niet-rechtstreeks verkochte regelitems, zoekt de advertentieserver in elk van de bovenstaande stappen ook naar geschikte AdSense- of Ad Exchange-regelitems. Als AdSense of Ad Exchange een regelitem heeft met een hogere CPM dan het regelitem dat is geselecteerd door Google Ad Manager, ongeacht het type, geeft Ad Manager het AdSense- of Ad Exchange-regelitem weer. Zelfs als een regelitem van het type 'Prijsprioriteit' een onbeperkt doel heeft, is het mogelijk dat het regelitem niet wordt weergegeven als het steeds wordt verslagen door AdSense of Ad Exchange.

Zie de whitepaper over advertentieselectie voor meer informatie.

Let op: Prijsprioriteits-, bulk- en netwerkregelitems die niet concurreren op prijs in de uniforme veiling (zoals regelitems met een nultarief en geen CPM-waarde), worden behandeld als regelitems voor eigen advertenties.

Waarom heeft mijn regelitem de limiet overschreden?

Het totale aantal weergegeven vertoningen van een regelitem kan de dagelijkse of levenslange limiet een klein beetje overschrijden vanwege vertraagde vertoningsaantallen of gelijktijdige verzoeken die zich voordoen als de limiet wordt bereikt.

Kan ik een Ad Exchange-fragment distribueren in een regelitem van het type Prijsprioriteit?

Dat wordt niet aanbevolen. Er zijn enkele overwegingen waarmee u rekening moet houden:

• Wanneer uw Ad Exchange-regelitem van het type Prijsprioriteit in dynamische toewijzing concurreert met Ad Exchange, kunnen ervaren kopers de ongebruikelijke configuratie detecteren en daardoor lager gaan bieden of helemaal niet bieden.
  • Als het uw Ad Exchange-regelitem van het type Prijsprioriteit niet lukt de vertoning binnen te halen, is een handmatige passback-oplossing voor Ad Manager vereist. Dit gaat gepaard met ingewikkelde, onbetrouwbare instellingen die leiden tot vertragingen en verwarring in de rapportage.
  • Informatie die door Ad Manager via Ad Exchange-regelitems wordt doorgegeven om de weergave van advertenties en rapportages te verbeteren, gaat verloren.