Weergave via 'Snel ophalen'

Advertentieweergave via de functie 'Snel ophalen' vermindert de wachttijd, verhoogt de zichtbaarheid en verbetert de gebruikerservaring van uw advertenties voor eindgebruikers. Alle Ad Manager-tags op AMP-pagina's ondersteunen de functie 'Snel ophalen'.

Met de functie 'Snel ophalen' worden advertenties op AMP-pagina's asynchroon opgehaald en alleen weergegeven wanneer ze waarschijnlijk door gebruikers worden bekeken. Advertentieverzoeken treden eerder op in de levenscyclus van een pagina (AMP HTML-advertenties worden onmiddellijk weergegeven en niet-AMP HTML-advertenties worden vertraagd). Alleen advertenties in de eerste drie viewports op de pagina worden weergegeven; alle volgende advertenties worden weergegeven wanneer de viewport van de gebruiker binnen drie lengten van de advertentieruimte wordt geplaatst.

Real-Time Config

Real-Time Config (RTC) is een functie van 'Snel ophalen' voor AMP waarmee uitgevers advertentieverzoeken kunnen aanvullen met targetinginformatie uit eigen systemen en uit systemen van derden die tijdens runtime wordt opgehaald. Met RTC kunnen voor elke afzonderlijke advertentieruimte maximaal vijf callouts aan targetingservers (endpoints) worden toegewezen. Deze endpoints kunnen een JSON-document met targetinggegevens retourneren, dat door de Ad Manager-tag aan de query voor de advertentieruimte wordt toegevoegd om advertenties te targeten.

Als u RTC wilt gebruiken met Ad Manager, geeft u het kenmerk rtc-config op voor elk <amp-ad>-element waarop het moet worden toegepast.

Meer informatie over RTC: