Door de koper gestarte voorstellen

Kopers kunnen een verzoek voor een voorstel (RFP) indienen. U kunt deze voorstellen vinden door naar het tabblad RFP te gaan. Ze zijn ook te vinden op het tabblad 'Actie vereist'. Ze zijn te herkennen aan de RFP-labels boven hun namen in de tabel met voorstellen.

Als u nieuwe RFP's heeft, staat er een meldingsbadge met het aantal nieuwe RFP's op het tabblad RFP. Een RFP wordt als nieuw beschouwd als dit in de afgelopen 7 dagen is gemaakt en niet de status Concept heeft. Nieuwe RFP's zijn te herkennen aan het label 'Nieuw' boven hun naam.

RFP's bevatten aanvankelijk geen voorgestelde regelitems. In plaats daarvan wordt bovenaan een RFP-informatiekaart weergegeven. Deze kaart bevat de door de koper gewenste campagnegegevens. Deze gegevens dienen uitsluitend ter informatie en hebben geen betrekking op de advertentieweergave of de daadwerkelijk onderhandelde voorwaarden.

U kunt met de koper onderhandelen over voorwaarden, net zoals zou doen als u het voorstel zou hebben gestart. U kunt hiervoor voorgestelde regelitems toevoegen en de instellingen van het voorstel aanpassen zodat deze overeenkomen met de gewenste campagne van de koper. Als u niet wilt onderhandelen, negeert of archiveert u de RFP.

Het RFP-label in de tabel met voorstellen blijft staan totdat u het voorstel voor het eerst naar de koper stuurt. Daarna wordt het verwijderd.

Doelgroeptargeting in RFP's

Als de koper doelgroeptargeting opneemt in de RFP, geeft de RFP-informatiekaart Ja aan onder Doelgroeptargeting.

In een RFP bevat elk voorgesteld regelitem dat aan een voorstel is toegevoegd, automatisch doelgroeptargeting voor kopers. Alleen de koper kan doelgroeptargeting verwijderen uit afzonderlijke voorgestelde regelitems. Kopers kunnen deze targeting alleen verwijderen nadat u het voorstel naar hen heeft verzonden voor beoordeling of acceptatie. Communiceer met de koper om ervoor te zorgen dat doelgroeptargeting nauwkeurig wordt toegepast op voorgestelde regelitems.

U heeft geen zicht op de doelgroeptargeting die door de koper is opgenomen. Voer prognoses uit en werk samen met uw koper om ervoor te zorgen dat de targeting van andere voorgestelde regelitems niet conflicteert met de doelgroeptargeting.

De RFP-informatiekaart blijft bestaan gedurende de hele levensduur van het voorstel. Nadat het voorstel voor de eerste keer naar de koper is verzonden, blijft de kaart standaard samengevouwen.