Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Zichtbaarheid in Gegevensoverdracht

Ontdek informatie over Actieve weergave over elke vertoning

Waar u zichtbaarheidsgegevens kunt vinden

Gegevensoverdracht bevat informatie over Actieve weergave over vertoningen.

U kunt zichtbaarheidsgegevens vinden in de Vertoning- en ActiveView-bestanden met de velden ActiveViewEligibleCount, ActiveViewMeasurableCount en ActiveViewViewableCount. 1 vertoning kan meerdere items in de ActiveView-bestanden hebben, omdat de meetbare en zichtbare waarden afzonderlijk kunnen worden geregistreerd.

ActiveViewEligibleCount

Hoewel het veld ActiveViewEligibleCount beschikbaar is in de bestanden, heeft het veld vanaf 30 augustus 2022 alleen de waarde 0. Vanaf die datum kunt u de geschiktheid vinden door dit veld alleen in de Impression-bestandente bekijken. De waarde 1 in de bestanden geeft aan dat de vertoning in aanmerking komt en de waarde 0 betekent dat de vertoning niet in aanmerking komt. Dit geldt voor alle typen vertoningen.

ActiveViewMeasurableCount

Het veld ActiveViewMeasurableCount is beschikbaar in zowel de bestanden voor Vertoning als ActiveView. De waarden voor display- en videovertoningen worden voor elk bestandstype op een andere manier ingesteld.

Vertoningen afkomstig van het Display Netwerk

• De waarde 1 in de Vertoning-bestanden betekent dat de vertoning in eerste instantie wordt gemeten.
  • De waarde 0 in de Vertoning-bestanden betekent dat de vertoning niet meetbaar is.
  • De waarde -1 in de ActiveView-bestanden geeft aan dat de vertoning niet meetbaar is.
  • De waarde 0 in de ActiveView-bestanden geeft aan dat de meetbaarheid van de vertoning niet is gewijzigd.

Tel de waarden voor ActiveViewMeasurableCount van elk bestand bij elkaar op om de meetbaarheid te vinden.

Voorbeelden
  • Een vertoning afkomstig van het Display Netwerk heeft een waarde van 0 in de Vertoning-bestanden en een waarde van 0 in de ActiveView-bestanden.
    0 + 0 = 0, daarom is deze vertoning niet meetbaar.
  • Een vertoning afkomstig van het Display Netwerk heeft een waarde van 1 in de Vertoning-bestanden en een waarde van 0 in de ActiveView-bestanden.
    1 + 0 = 0, daarom is deze vertoning meetbaar.
  • Een vertoning afkomstig van het Display Netwerk heeft een waarde van 1 in de Vertoning-bestanden en een waarde van -1 in de ActiveView-bestanden.
    1 + -1 = 0, daarom is deze vertoning niet meetbaar.

Een vertoning heeft nooit een waarde voor ActiveViewMeasurableCount van 0 in de Vertoning-bestanden en -1 in de ActiveView-bestanden.

Videovertoningen

• Voor videovertoningen heeft ActiveViewMeasurableCount altijd een 0 in de Vertoning-bestanden. Dit betekent dat wordt vastgesteld dat de vertoning in eerste instantie niet meetbaar is.
  • De waarde 0 in de ActiveView-bestanden geeft aan dat de meetbaarheid van de vertoning niet is gewijzigd.
  • De waarde 1 in de ActiveView-bestanden geeft aan dat de vertoning meetbaar is.

Tel de waarden voor ActiveViewMeasurableCount van elk bestand bij elkaar op om de meetbaarheid te vinden.

Voorbeelden
  • Een videovertoning heeft een waarde van 0 in de Vertoning-bestanden en een waarde van 0 in de ActiveView-bestanden.
    0 + 0 = 0, daarom is deze vertoning niet meetbaar.
  • Een videovertoning heeft een waarde van 0 in de Vertoning-bestanden en een waarde van 1 in de ActiveView-bestanden.
    0 + 1 = 1, daarom is deze vertoning meetbaar.

ActiveViewViewableCount

Het veld ActiveViewViewableCount is alleen beschikbaar in ActiveView-bestanden. De waarde 1 in de bestanden geeft aan dat de vertoning zichtbaar is en de waarde 0 betekent dat de vertoning niet zichtbaar is. Dit geldt voor alle typen vertoningen. In zeldzame gevallen wordt een vertoning geregistreerd als zichtbaar, maar niet meetbaar. Deze vertoningen moeten ook als meetbaar worden beschouwd.

Geschikte, meetbare en zichtbare vertoningen zoeken

Gebruik de voorbeeldquery's hier om geschikte, meetbare en zichtbare vertoningen te vinden.