Niet-toegestane interstitial-implementaties

Apps laden of sluiten

Geef geen interstitial-apps weer bij het laden van de app of wanneer apps worden gesloten. Interstitials moeten alleen tussen pagina's met app-content worden geplaatst. Er moeten geen advertenties worden geplaatst in apps die op de achtergrond van het apparaat of buiten de app-omgeving werken. Het moet duidelijk zijn voor de gebruiker met welke app de advertentie is geassocieerd of in welke app de advertentie is geïmplementeerd.

Alles uitvouwen  Alles samenvouwen

Voorbeeld: gebruiker start app

De AdMob-interface met een niet-toegestane interstitial.

Voorbeeld van een app tijdens het laden van de app.

Voorbeeld: gebruiker sluit app

De AdMob-interface met een niet-toegestane interstitial.

Voorbeeld van een app tijdens het laden van de app.

Hoe u deze schending oplost

Voorbeeld van hoe u een schending in interstitial-advertenties verhelpt.

Herhaalde of terugkerende interstitials

Overweldig gebruikers niet met interstitial-advertenties. Herhaalde interstitial-advertenties leiden vaak tot een slechte gebruikerservaring en onbedoelde klikken.

Voorbeelden van implementaties die niet aan het beleid voldoen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Een interstitial-advertentie plaatsen na elke gebruikersactie, inclusief, maar niet beperkt tot klikken, swipen, enzovoort. U moet niet meer dan 1 interstitial-advertentie plaatsten na elke 2 gebruikersacties in uw app. Deze vereiste is ook van toepassing wanneer een gebruiker op de knop Terug in de app klikt.
  • Een interstitial-advertentie plaatsen direct nadat een andere interstitial-advertentie is weergegeven en gesloten door de gebruiker.

Als u interstitial-advertenties implementeert op basis van een tijdsinterval (bijvoorbeeld elke 60 seconden), moet u voorkomen dat u korte tijdsintervallen gebruikt tussen interstitial-advertenties.

Voorbeeld: terugkerende interstitials

Advertenties moeten niet op zo'n manier worden geplaatst dat de belangrijkste content van de app niet zichtbaar is. Advertenties moeten worden geplaatst op een manier die niet van invloed is op de navigatie en het gebruik van de primaire content en functionaliteit van de app.

Voorbeeld van terugkerende interstitial-advertenties.

Voorbeeld: interstitials die invloed hebben op de navigatie

Apps moeten niet elke keer een interstitial-advertentie activeren wanneer de gebruiker klikt in de app.

Voorbeeld van getroffen navigatie.

Interstitials die onverwacht starten

Verras gebruikers niet met interstitial-advertenties. Als u interstitial-advertenties zo plaatst dat ze plotseling worden weergegeven als de gebruiker is gefocust op een bepaalde taak (bijvoorbeeld een game spelen, een formulier invullen, content lezen), kan dit leiden tot onbedoelde klikken en een verwarrende gebruikerservaring. Daarom moet u interstitial-advertenties alleen implementeren bij logische onderbrekingen in de content van uw app (bijvoorbeeld pagina's, stadiums of levels) om te zorgen dat de gebruiker klaar is om de aandacht op de advertentie te richten.

Een veelvoorkomend probleem is dat zelfs als u wilt dat de advertentie wordt geladen tussen paginacontent, de advertentie pas wordt weergegeven kort nadat een nieuwe pagina met content is geladen. Dit wordt veroorzaakt door de wachttijd bij de provider. Als u dit wilt voorkomen, raden we u aan uw interstitial vooraf te laden. Volg de ontwikkelaarsrichtlijnen voor interstitial-advertenties van Ad Exchange voor Android- en iOS-apps voor meer informatie over hoe u uw interstitial-advertentie vooraf laadt.