Niet-toegestane interstitial-implementaties

Apps laden en sluiten

Geef geen interstitial-apps weer bij het laden van de app of wanneer apps worden gesloten. Interstitials moeten alleen tussen pagina's met app-content worden geplaatst. Er moeten geen advertenties worden geplaatst in apps die op de achtergrond van het apparaat of buiten de app-omgeving werken. Het moet duidelijk zijn voor de gebruiker met welke app de advertentie is geassocieerd of in welke app de advertentie is geïmplementeerd.

Voorbeeld: gebruiker start app

Voorbeeld: gebruiker sluit app

Een schending oplossen

Herhaalde of terugkerende interstitials

Overweldig gebruikers niet met interstitial-advertenties. Herhaalde interstitial-advertenties leiden vaak tot een slechte gebruikerservaring en onbedoelde klikken.

Voorbeelden van niet-compatibele implementaties omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Een interstitial-advertentie plaatsen na elke gebruikersactie, inclusief maar niet beperkt tot klikken, vegen, enzovoort. U moet niet meer dan één interstitial-advertentie plaatsten na elke twee gebruikersacties in uw app. Onthoud dat deze vereiste ook van toepassing is wanneer een gebruiker op de knop Terug in de app klikt.
  • Een interstitial-advertentie plaatsen direct nadat een andere interstitial-advertentie is weergegeven en gesloten door de gebruiker.

Als u interstitial-advertenties implementeert op basis van een tijdsinterval (bijvoorbeeld elke 60 seconden), moet u voorkomen dat u korte tijdsintervallen gebruikt tussen interstitial-advertenties.

Voorbeeld: terugkerende interstitials

Advertenties moeten niet op zo'n manier worden geplaatst dat de belangrijkste content van de app niet zichtbaar is. Advertenties moeten worden geplaatst op een manier die niet van invloed is op de navigatie en het gebruik van de primaire content en functionaliteit van de app.

Voorbeeld: interstitials die invloed hebben op de navigatie

Apps moeten niet elke keer een interstitial-advertentie activeren wanneer de gebruiker klikt in de app.

Interstitials die onverwacht starten

Verras gebruikers niet met interstitial-advertenties. Het plaatsen van interstitial-advertenties zodat deze plotseling worden weergegeven wanneer de aandacht van de gebruiker bij een andere taak ligt (bijvoorbeeld bij het spelen van een game, het invullen van een formulier, het lezen van content), kan leiden tot onbedoelde klikken en kan de gebruiker frustreren. Hierom moeten interstitial-advertenties alleen worden geïmplementeerd bij logische onderbrekingen in de content van uw app (bijvoorbeeld pagina's, stadiums of levels) om ervoor te zorgen dat de gebruiker klaar is om zijn aandacht op de advertentie te richten.

Een veelvoorkomend probleem is dat zelfs wanneer u wilt dat de advertentie wordt geladen tussen paginacontent, de advertentie zelf wordt weergegeven kort nadat een nieuwe pagina met content is geladen vanwege een wachttijd bij de provider. Als u dit wilt voorkomen, raden we u aan uw interstitial vooraf te laden. Volg de ontwikkelaarsrichtlijnen voor interstitial-advertenties van Ad Exchange Android en iOS voor meer informatie over het vooraf laden van uw interstitial-advertentie.

Voorbeeld: interstitial start wanneer de app wordt geopend

Voorbeeld: interstitial start nadat de pagina is geladen

dsfdsf dsfdsf dsfdsf dsfdsf
Een schending oplossen