Aanbevolen implementaties van interstitials

Tussen paginacontent, levels of stadiums

Als uw app een game is met verschillende levels of stadiums, kunt u overwegen een interstitial-advertentie tussen een of meer van deze stadiums te plaatsen. Een pauze tussen levels biedt een natuurlijk rustpunt voor de gebruiker en geeft de gebruiker de mogelijkheid een interstitial-advertentie goed te bekijken. Als uw app geen game is, maar beschikt over veel pagina's of onderdelen, kunt u overwegen om na een aantal schermen of een aantal genomen acties een interstitial-advertentie te plaatsen. Plaats niet na elke gebruikersactie een interstitial-advertentie.

Klikken om een voorbeeld te bekijken

De AdMob-interface met een aanbevolen interstitial.

Het wordt aangeraden een interstitial-advertentie vóór de onderbrekingspagina te plaatsen in plaats van erna. Gebruikers moeten bij onderbrekingspagina's vaak op de knop Volgende (of vergelijkbaar) tikken. Advertenties tussen levels en na de knop Volgende kunnen een verrassing zijn. Het wordt sterk aangeraden dat interstitial-advertenties tussen levels of stadiums expliciet voor knopopties als Doorgaan of Volgend level worden weergegeven. Hierdoor kunt u onbedoelde klikken op advertenties verminderen van gebruikers die per ongeluk op de advertentie klikken in plaats van op de knop Volgende.

Als een app het frequent en/of herhaaldelijk tikken door gebruikers stimuleert, wordt er aangeraden een vertraging in te voegen aan het einde van een level en voordat er een interstitial-advertentie wordt weergegeven. Deze vertraging kan in de vorm zijn van een scherm met de tekst laden of een moment geduld, of een voortgangsbalk/-wiel. Dit geeft gebruikers de kans te stoppen met tikken op het scherm en zorgvuldig te overwegen wat er vervolgens verschijnt. Dit kan helpen onbedoelde klikken te verminderen.

Klikken om een voorbeeld te bekijken

De AdMob-interface met een aanbevolen interstitial.

Houd rekening met potentiële advertentiewachttijd

Wachttijd op het netwerk van de provider kan potentieel van invloed zijn op de levering van interstitial-advertenties in uw mobiele app. Deze vertraging kan ervoor zorgen dat de advertentie op ongewenste of onbedoelde momenten wordt weergegeven op het scherm van de gebruiker. Bedenk wat de gebruiker mogelijk doet in de periode dat hij verwacht dat de interstitial-advertentie wordt weergegeven en overweeg om uw interstitial-advertenties vooraf te laden om de wachttijd te verminderen bij de weergave voor uw gebruikers. Raadpleeg voor meer informatie over het vooraf laden van uw interstitial-advertenties de ontwikkelaarsrichtlijnen voor interstitial-advertenties van Ad Exchange voor apps die zijn ontwikkeld voor Android en iOS.