Privéveilingen voor apps

In dit artikel vindt u specifieke informatie en veelgestelde vragen over in-app voor mobiel. Als u nieuw bent bij Ad Manager, kunt u het gedeelte over de privéveiling lezen voor meer informatie.

Een privéveilingsdeal voor in-app voor mobiel werkt op exact dezelfde manier als een display- of videodeal. Het enige verschil is dat u uw property voor in-app voor mobiel van Ad Exchange moet selecteren als u een uitnodiging maakt.

Kan ik één uitnodiging maken voor zowel mobiel internet als een mobiele app?

Nee. Omdat dit uitnodigingstype meerdere webproperty's (display en in-app) beslaat en u een deal aan slechts één webproperty kunt koppelen, moet u 2 afzonderlijke uitnodigingen maken voor mobiel internet en in-app voor mobiel.

Worden mijn blokkeringen toegepast?

Blokkeringen voor kopers, adverteerders, adverteerders-URL's, zinnen en algemene categorieën kunnen worden toegepast op PMP-deals. Als u de functies voor het negeren van blokkeringen heeft ingeschakeld, worden deze blokkeringen niet toegepast. Daarnaast kunt u advertentiemateriaal blokkeren in 'Beoordeling van advertentiemateriaal' of blokkeringen voor beperkte categorieën toepassen. Advertentietechnologieën waarvoor u zich niet heeft aangemeld, kunnen ook een blokkering voor de deal vormen.

• U moet blokkeringen in uw app-property afzonderlijk instellen om deze toe te passen met gedeselecteerde genegeerde blokkeringen. Uw display- of videoblokkeringen worden niet toegepast op de property voor In-app voor mobiel.
  • Blokkeringen van 'Beoordeling van advertentiemateriaal', van zinnen en van beperkte categorieën zin van toepassing op PMP-deals, ook wanneer de functie voor het negeren van blokkeringen is geselecteerd.