Contentregels en beveiligingsmaatregelen voor apps

Net als bij uw display-property moet u uw Ad Manager-account instellen voor de app-property. In ons artikel over mobiele apps targeten bespreken we verschillende manieren waarop u apparaatcategorieën kunt targeten. In dit artikel bespreken we een aantal primaire punten over uw configuratie voor in-app voor mobiel.

Prijsregels

Afhankelijk van uw voorraadstructuur kunt u meerdere targetingopties voor prijsregels gebruiken. U kunt ook gebruikmaken van de opties voor kopers/adverteerders om kopers/adverteerders te blokkeren of toe te staan bij specifieke minimumprijzen. De volgorde van uw regels is hierbij van belang, net als bij de prijsregels voor weergave.

Semi-transparante verzoeken worden niet ondersteund voor apps.

Beveiligingsmaatregelen voor advertentieblokkering

Net als Ad Manager voor display en video kunt u algemene en gevoelige categorieën en specifieke adverteerder-URL's blokkeren. Bekijk meer informatie over hoe u advertenties blokkeert op type.

Aanmeldingen voor advertentietechnologieën

Dit zijn instellingen die u expliciet moet toestaan, dus zorg ervoor dat u alle leveranciers van advertentietechnologie toestaat die u vertrouwt. Bekijk meer informatie over hoe u advertenties toestaat op type.

Cookie- en gegevensgebruik

In een app-omgeving bepalen deze instellingen hoe kopers de mobiele advertentie-ID's kunnen gebruiken die worden doorgegeven via Ad Manager.

Overeenkomstcodering is niet van toepassing op de in-app-omgeving. Als u geen mobiele advertentie-ID's naar kopers wilt sturen, kunt u de andere 3 instellingen blokkeren. Dit resulteert echter waarschijnlijk in een lagere eCPM en/of een lagere opbrengst, omdat kopers vaak targeten op basis van mobiele advertentie-ID's.