Signalen in het biedingsverzoek

De SDK voor mobiele advertenties van Google biedt geavanceerde functies waarmee uitgevers met unieke eisen advertenties kunnen weergeven in hun mobiele apps. Er zijn naast de mobiele advertentie-ID's een aantal signalen die kunnen worden doorgegeven in het biedingsverzoek aan Ad Exchange-kopers:

• URL: De URL die wordt doorgegeven in het biedingsverzoek, is de Android- of iOS-URL van de mobiele app.
  • Ondersteuning voor op kinderen gerichte apps: Uitgevers kunnen aangeven dat hun advertentieverzoeken moeten worden behandeld als op kinderen gericht zodat eenvoudiger kan worden voldaan aan COPPA. Meer informatie over op kinderen gerichte instellingen voor Android en iOS.
  • URL van content (bèta): Uitgevers die dezelfde content gebruiken in mobiele apps en op mobiel of desktopinternet, kunnen de content-URL gebruiken om de corresponderende web-URL van de content in het biedingsverzoek te sturen voor aanvullende contextuele signalen. Meer informatie