Bronnen voor ontwikkelaars

Verzoekmethoden voor mobiele apps in Google Ad Manager

De SDK voor mobiele advertenties van Google biedt een aantal geavanceerde functies waarmee uitgevers die unieke eisen stellen, advertenties kunnen weergeven in hun mobiele apps:

Ondersteuning voor op kinderen gerichte apps

Uitgevers kunnen hun advertentieverzoeken markeren voor behandeling van op kinderen gerichte content om naleving van COPPA te vergemakkelijken.

Bekijk meer informatie over instellingen voor op kinderen gerichte content voor Android en iOS.

Berichten naar de app sturen

De SDK voor mobiele advertenties van Google beschikt over app-gebeurtenissen waarmee Google Ad Manager-advertentiemateriaal berichten kan sturen aan de app en de nodige actie kan ondernemen. Dit biedt vele mogelijkheden, waaronder dynamisch veranderend gedrag van advertentiemateriaal en het wijzigen van het uiterlijk en een aangepaste opmaak van advertentiemateriaal.

Bekijk meer informatie over app-gebeurtenissen voor Android en iOS.

Aanvullende aanvullingsopties

Als u Ad Exchange-aanvulling gebruikt, zijn er parameters zoals Content-URL die kunnen worden doorgegeven via Google Ad Manager.

Bekijk meer informatie over deze aanvullende parameters voor Android en iOS.