Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Tekst voor privacybeleid

Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360

Doelgroepoplossingen is een Google Ad Manager 360-functie die mogelijk niet is ingeschakeld in uw netwerk.

Omdat uitgeverssites en wettelijke voorschriften per land verschillen, kunnen we u geen specifieke tekst voorstellen voor het privacybeleid. U kunt desgewenst wel bronnen raadplegen, zoals het Network Advertising Initiative (NAI).

In overeenstemming met de voorwaarden van uw overeenkomst met Google bent u verplicht een privacybeleid op elk van uw sites toe te voegen waarin uw gebruik van via externe technologie geleverde tags voor doelgroepbeheer wordt uiteengezet, samen met het feit dat u gegevens verzamelt en gebruikt naar aanleiding van deze tags. Dit privacybeleid moet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving voldoen.

Als uw netwerk partnersites bevat die niet uw eigendom zijn of die niet door u worden beheerd, moet u uw partners laten weten dat zij ook verplicht zijn een privacybeleid op hun site weer te geven. In het privacybeleid van uw partners moet worden uiteengezet dat u via externe technologie geleverde tags voor doelgroepbeheer gebruikt, en dat u gegevens verzamelt en gebruikt bet behulp van deze tags. Het privacybeleid van uw partners moet voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

U kunt desgewenst wel bronnen raadplegen, zoals het Network Advertising Initiative (NAI), het Google-beleid voor toestemming van gebruikers in de EU en het Programmabeleid voor platforms.