Facturen bekijken en downloaden

Meer informatie over hoe u facturen bekijkt en downloadt
Het tabblad Facturering is standaard beschikbaar voor gebruikers met een door het systeem gedefinieerde beheerdersrol. Voor netwerken die geen door het systeem gedefinieerde rollen gebruiken, of als u rechten voor het tabblad Facturering wilt geven aan andere rollen, bekijkt u Rollen en rechten voor gebruikers om een nieuwe rol in te stellen of een bestaande rol aan te passen zodat deze het recht 'Factureringsinterface openen' bevat.

Gebruik het Ad Manager-factureringsoverzicht om uw betalingsopties, openstaande bedrag en facturen te bekijken.

Een factuur bekijken of downloaden

Een voorbeeld van hoe u facturen kunt bekijken en downloaden in Ad Manager.
  1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Facturering en dan op Facturen.
  3. Klik op Facturen bekijken.
  4. Zorg dat Alle facturen en nota's is geselecteerd en filter op Documenttype.
  5. Klik op het bijbehorende factuurnummer voor meer informatie.
    -of-
    Als u de factuur wilt downloaden, klikt u op de pijl-omlaag en selecteert u of u een pdf- of csv-bestand wilt downloaden.

Bekijk Transactiegeschiedenis bekijken voor meer informatie over activiteiten met betrekking tot facturen.

Als de factuur is aangepast of de accountgegevens zijn geüpdatet sinds de oorspronkelijke factuur is gestuurd, kunt u de factuur opnieuw genereren. Klik hiervoor op Factuur opnieuw genereren met bijgewerkte gegevens.