Automatische activering van regelitems voorkomen

Beheren wanneer een regelitem actief wordt

Als u regelitems distribueert, activeert Ad Manager ze automatisch zodra u advertentiemateriaal van elk opgegeven formaat heeft toegevoegd. U kunt ze ook handmatig activeren voordat u al het advertentiemateriaal heeft toegevoegd.

Als u echter nauwkeuriger wilt bepalen wanneer regelitems actief worden, kunt u vereisen dat alle regelitems handmatig moeten worden geactiveerd. Zelfs als een trafficker al het vereiste advertentiemateriaal heeft toegevoegd, wordt de status van het regelitem niet gewijzigd in Actief en wordt het regelitem niet uitgevoerd totdat de trafficker het handmatig activeert in de instellingen van het regelitem.

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Levering en dan Weergave-instellingen.
  3. Vink het selectievakje Automatische activering regelitem uit.
  4. Klik op Opslaan.

Dit is niet van invloed op regelitems die momenteel actief zijn, maar alle inactieve regelitems moeten handmatig worden geactiveerd voordat ze kunnen worden weergegeven.