Prognosedetails exporteren

Als u de beschikbare voorraad voor een nieuw regelitem (met behulp van de knop Voorraad controleren) of een bestaand regelitem (met behulp van het tabblad Prognose) controleert, kunt u de prognosedetails exporteren naar een Excel-spreadsheet. De spreadsheet bevat ook de instellingen die u heeft opgegeven (zoals advertentieformaten, start-/eindtijd, weergave-aanpassingen en instellingen voor targeting), evenals de actuele prognoseresultaten. Met deze functie is het volgende mogelijk:

• De prognose intern of met klanten te delen.

• Een dossier van de prognoses bij te houden.

Volg deze stappen:

1. Controleer de beschikbare voorraad voor een regelitem.
    De prognose wordt weergegeven

2. Klik onder de weergaveprognose op Exporteren om een XLSX-bestand te exporteren.
    Ad Manager downloadt de spreadsheet naar uw computer.