Overzicht van Ad Exchange-voorraadbeheer

Ad Exchange is een voorraadbeheersysteem dat u de mogelijkheid biedt om weloverwogen beslissingen te nemen over uw accountinstellingen (oftewel blokkeringen instellen en kanalen maken) om meer van uw voorraadwaarde te behouden en deze waarde voor u en uw adverteerders te verhogen.

Met regels kunt u voorraad selecteren om te targeten en prijsrichtlijnen voor uw selecties instellen, en prioriteit toewijzen aan die regels. Regels zorgen er ook voor dat netwerkpartners via URL's aan hun instellingen worden gekoppeld. Meer informatie over regels.

Met beveiligingsmaatregelen kunt u adverteerders, merken, advertentietechnologieën, categorieën en meer blokkeren of toestaan in Ad Manager en Ad Exchange.